Leta i den här bloggen

tisdag 3 maj 2022

Sanningsministeriet

 Jag har skrivit om en kommande värld lik 1984 i många år nu, och fan tro`t har inte Biden och kompani flyttat ännu ett steg närmare dess förverkligande. De har nu skapat ett sanningsministerium, vilket det skrivs om bland annat här: 

https://thehill.com/opinion/white-house/3472878-joe-bidens-ministry-of-truth/

USA förnekar nu detta på alla plan, men i Zuckerberg har de en pålitlig vän. På vissa Google-sidor, som handlar om kriget i Ukraina, står det numera "fact check". Sedan följer en ofta lång förnekelse av artikeln i fråga. Denna så kallade "fact check" har hittills oftast utförts av någon amerikansk eller engelsk tidning eller nyhetsbyrå. Nu ska tydligen "fact checkningen" utföras av ett amerikanskt regeringsorgan. 

Lyssnade ni på Andrei Martyranov, Gonzalo Lira, Alexander Mercouris i går? Om inte gör det om ni vill ha lite mer info om vad som händer i Ukraina:  

http://smoothiex12.blogspot.com/2022/05/gonzalo-lira-alex-mercouris-alex.html

Ryssland fångande en stor fisk igår i Azovstal, en Kanadensisk general  vid namn Trevor Cadieu. Ska bli spännande att följa hans vidare öden, om inte sanningsministeriet hinner före:

https://apa.az/en/america/russia-captures-commander-of-canadian-army-at-azovstal-375055

Ryssland har tydligen också delvis desinficerat de virus som USA höll på att utveckla i sina drogfabriker i Ukraina, men jag vet för lite ännu för att kunna kommentera.




1 kommentar:

Anonym sa...

What can the Imprisoned Canadian General Tell?

https://journal-neo.org/2022/05/05/what-can-the-imprisoned-canadian-general-tell/