Leta i den här bloggen

söndag 10 oktober 2021

Och planeten snurrar vidare...

.... med eller utan Covid-19, med eller utan oss människor. Julia Ceasar.blogg presenterar via Swebbtv ett mycket intressant inlägg angående den masspsykos som med ljugmedias hjälp har utlösts till följd av coronasjukan. De flesta skryter till och med om att de minsann är vaccinerade mot coronan:

 https://swebbtv.se/w/ucy4PRJiqANi8qProCqq9G

Kanske kan lite tvekan och några få höjda ögonbryn utläsas efter nya rapporter om vaccinets verkningslöshet, men tron på ljugmedia är hittills obruten hos det stora flertalet. 

Hon säger att fler och fler yngre människor världen över lider av depressioner vilket försäljningen av antidepressiva mediciner visar.  Men det är inte folket det är fel, det är samhället, då jakten på pengar går före allt. Om man då vet att att alla pengar är skapade genom att någon  har satt sig i skuld så framkommer allt i en ny dager. 

Snart har denna process nått sitt slut. Det går snart inte att driva upp huspriser eller aktiebörsen till högre nivåer. Så orimliga P/E tal och en stigande ränta kommer att göra att allt kollapsar ner till sina verkliga värden på grund av brist på, först och energi, men även andra för konsumtionssamhället nödvändiga resurser. Ovanpå detta kommer inflationen och bankkonkurser att öka och göra "pengar på banken besparingar" värdelösa. Sett på något år/månad/veckor/dagar? kommer medelklassen att bli utfattig likt som skett i USA med tältstäder och/eller uteliggare i vart gathörn. Foodstamps-programmen håller 60 miljoner amerikaner vid liv men för hur länge. Vi ska inte tro att vi i vår lilla del av världen blir besparade.

Själv predikade jag detta för över tio år sedan, men för totalt döva öron. Många, både nära stående släkt och gamla vänner, ristade på sina huvuden och tog avstånd.  

En bild på hur ett litet, men totalt självförsörjande samhälle, HAR sett ut finns här:

https://www.youtube.com/watch?v=27I84USp_dQ








3 kommentarer:

Anonym sa...

Catherine Austin Fitts & Corey Lynn on Vaccine ID Passports

https://www.youtube.com/watch?v=nJmrouipygY

Anonym sa...


Podcast October 13, 2021
KunstlerCast 350 — Chatting with Doug Casey about theGreat Unspooling of Advanced Economies

https://kunstler.com/podcast/kunstlercast-350-chatting-with-doug-casey-about-thegreat-unspooling-of-advanced-economies/

James Kunstler: There Will Be Revolt Against the Neo-Jacobin Program, We’ll See the End of This

https://guadalajarageopolitics.com/2021/10/26/james-kunstler-there-will-be-revolt-against-the-neo-jacobin-program-well-see-the-end-of-this/

Farfar sa...

Vi får inte glömma Edward Griffin:

https://www.youtube.com/watch?v=J54ze1TbgkA