Leta i den här bloggen

lördag 19 oktober 2019

IMF varnar för minskad tillväxt

Nu går kärringfan som leder IMF ut och varnar för nedgång i den framtida tillväxten de närmaste fem åren. Vilken insikt hon har! Det är som att varna för att solen kommer att gå upp. Men hon har själv fått ett nytt jobb som chef för ECB. Hon har ju inte blivit vald av folket precis, likt sin företrädare. Den tillträdande får väl ta hand om hennes utpressningsaffärer. Ja man vet ju inte hur mycket hon bestämmer egentligen. Hon är väl troligen bara en välklädd, vältalig talesperson för den globala eliten, likt övriga internationella opolitiska aktörer. Rövslickare hela gänget. Men den oupplysta allmänheten vet inte vad som väntar, de tror fortfarande på lalalandets evighet. Snart får vi medborgarlön åxå, hipp hipp hurraaaa.

Hon pratar likt alla andra andra politiker bara om pengarna och inte om det som driver vår ekonomi, oljan. Nya fyndigheter lyser fortfarande med sin frånvaro och nedgången verkar vara permanent. Nya fyndigheter 2018 uppgår till knappt fem miljarder fat. Globalt!!! när vi gör av med cirka 33 beroende på vad som räknas in som olja:

https://www.google.com/search?q=new+oil+discoveries+2018&sxsrf=ACYBGNQPvWZ4OCkQEI033F2DexpllsjGdw:1571343840591&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj50cD7j6TlAhWQpIsKHT9XDiQQ_AUIEigB&biw=1269&bih=641#imgrc=1h6Cj8FHBKGQdM

För er som vill förbereda er för livet efter pengar och olja kan jag rekommendera ett program på UR-Play:

Ryssland och hästarna

Om ni inte är intresserade av hästuppfödning kan ni börja titta 26 in i programmet.

Inga kommentarer: