Leta i den här bloggen

fredag 23 mars 2018

Swebbtv

Jag fick av en läsare tipset om att lyssna på intervjuer med professor Lars Bern. Jag har alltid trott han var en del av etablissemanget, mutad av Wallenberg mm, men tänk vad fel man kan ha. Han pratar ju som jag och då kan han ju inte ha fel:) Hur som ta er tid att lyssna och stöd med pengar om ni har råd:

Man kan börja här:

https://www.youtube.com/watch?v=kN-k-9UeUgE&t=4s

eller gå in på deras sida:

http://www.swebbtv.se/

Att sedan Lars Bern verkar vara en sann teknikoptimist och likt sådana blundar för industrisamhällets konsekvenser får vi väl undersöka lite närmare.

4 kommentarer:

Farfar sa...

Tydligen gömmer sig ett relativt nystartat nationalistiskt politiskt parti bakom Swebbbtv,s sida: Alternativ för Sverige. Så även om Lars Bern säger många vettiga saker får väl var och en bilda sig en uppfattning i detta. Själv tror jag inte på några politiska partier eftersom detta samhälle blir omöjligt att hålla samman när bristen på billig energi slår i genom.

Göran J sa...

Lars B har en egen blogg, mycket läsvärd.

https://anthropocene.live

Han har också startat föreningen för metabol hälsa.

metabolhalsa.se


Farfar sa...

Jag läste den serie han kallar, Ondskans Imperium. Jag delar fullständigt den uppfattning Lars Bern uttrycker. En mycket välskriven sammanfattning om mutade politiker, maktgalna oligarker, och redan rika som inte har nog. Lars och jag har i stort samma källor, men han har lättare att i skrift uttrycka sin frustration.

Anders Åberg sa...

Lars Bern Har många kloka tankar om politiken och världen, men han verkar i en omgivning, B.la. Swebbtv som är en del av uppbackningen av SD. Hans blogg blir vid den totalbedömning, innefattande även kommentarsfälten, också en del i det skamliga försöket att skylla överhetens krig och plundring på muslimerna.
Jag har skrivit en del både på hans blogg och på en annan som heter "det goda samhället". Numera tror jag att jag är blockad på båda, men min uppfattning är att det här rör sig om en arbetsfördelning. Det goda samhället ger utrymme åt dom USA vänliga rasisterna och Bern ger utrymme åt dom USA fientliga rasisterna. Bägge med syftet att stödja SD. Märkligt nog tycks klimatskepticism vara ett gemensamt kitt som binder ihop dom, men hur det hänger ihop med SD vet jag inte.