Leta i den här bloggen

tisdag 20 juni 2017

Den utlösande faktorn saknas än

Nu är allt snart på plats:

Ett av USA kontrollerat internet
En av USA styrd, mutad och ljugande global media
Ett Europa fullt av till USA kopplade lydstater
Ett av USA kontrollerat internationellt banksystem
Av USA totalt manipulerade finansmarknader
Av USA totalt manipulerade råvarumarkander
En global husbubbla
En global aktiebubbla
En global obligationsbubbla
Av västvärldens medborgare accepterade digitala valutor
Ett av västvärldens medborgare accepterat digitalt betalningssystem

Nu fattas bara den utlösande faktorn. En stor kris av något slag eller ett krig. Kris efter kris har startats med ryssarna som de utsatt skyldiga, men det vill sig inte riktigt. Ryssarna vill inte svälja betet och Putin har lyckats utmanövrera den amerikanska eliten varje gång. Ukraina, Syrien, Yemen och snart Iran. Men den senaste provokationen, att skjuta ned ett syriskt stridsplan inne i Syrien kanske lyckas:


och eftersom svaret blev vad USA hoppats på:


Ryssland kommer nu att skjuta ned alla flygande objekt väster om floden Eufrat.

Något eller någon att skylla på när världsekonomin exploderar, så att inte västvärldens medelklass fattar hur allt hänger samman. I det kaos som följer på krisen kommer vi, medborgare att be om att någon sorts ordning införs, vilket då leder till The New World Order. Vad The New World Order innebär vet vi inte ännu, men att det innebär att dagens dolda makthavare försöker bibehålla sin makt är inte svårt att räkna ut.

The New World Order kommer att innebära att kaoset efter den kommande stormen kommer att lägga sig. Ordning införes på nytt. Den amerikanska elitens våta dröm, ett internationellt fogdevälde införes. Teorierna är många och samlade här:


Själv har jag läst delar av Tragedy and Hope och Edward Griffins The Creature from Jekyll Island. Man vet inte vad man ska tro, men samtidigt skulle inget förvåna.

4 kommentarer:

Berra sa...

Hej. Jag tror den utlösande faktorn kan vara armé av legosoldater från Jordanien som nu strömmar in i södra Syrien, givetvis betalda av USA och som kallas nya fria syriska armen. USA sköt ner det syriska planet för att understödja dessa trupper..Dom ska ha den där jäkla gasledning till vilket pris som helst. Putin kommer inte tolerera detta tror jag och det smäller nog snart ordentligt där nere.

Farfar sa...

Skulle inte förvåna ett skit. Men USA vill kontrollera hela mellanösterns oljefält. Olja är makt. Själva påstår USA sig vara en av de största oljeexportörerna, men de netto importerar sju åtta miljoner fat varje dag. Deras skifferoljeindustri lever på lättlurade så kallade investerare som köper upp deras aktier. P/E talen för skifferoljebolagen borde skrämma vettet ur vilken investerare som helst. Jag tror FED ligger bakom.

Berra sa...

Antagligen. Läser man det här så blir slutsatsen det samma.

http://friasidor.is/muslimska-brodraskapet/

Farfar sa...

Bra sida! Det är så tråkigt att höra sådana som Annie Lööv dilla om att vi ska fasa ut de fossila bränslena före 2030. Det är oljan som driver vår värld. Oljan är världens största handelsvara. Oljan ska avvecklas samtidigt som hela Västeuropa stöder USA i kampen att totalt roffa åt sig Mellanösterns olja. Våra politiker skiter i hur många som dör i de oljerika länderna bara vi kan fortsätta att roffa åt oss.

Och det kan ju vara en sak, att vi vill ha deras olja för noll eller näst intill. Det falska är att vi kallar oss demokratiska, omtänksamma och medmänskliga, men när det verkligen gäller så kommer egoismen och själviskheten fram. Detta visar hurdana våra så kallade ledare tänker.

Det sista någon får mig till är att rösta och legitimera dessa djävulens anhang! Det George Carlin säger här stämmer väl in även på svenska politiker:

https://www.youtube.com/watch?v=qxsQ7jJJcEA