Leta i den här bloggen

måndag 18 april 2016

För Nato i tiden

Idag kan man läsa i Bonniers kontrollerade DN att vi i Sverige utsätts för rysk propaganda och därför måste ansluta oss till Natos center för propaganda. Försvarsminister Peter Hultqvist (S) har blivit utsatt för ett förfalskat brev om påstådd vapenexport till det krigförande Ukraina? Om det är Svensk vapenexport som avses framgår inte? Brevet påstås ha spårats till S:t Petersburg och den ryska sidan påstås satsa stora resurser på denna propaganda. 

Stackars lille Peter Hultquist, han fått ett brev, kanske hans första någonsin? Synd att det inte var den bomb han har gjort sig förtjänt av. Om den stora ryska satsningen satsningen var mer än det frimärke a` sju spänn som kanske har satsats framgår inte.


Den andra påstådda arbetareförträdaren, tillika miffot, mutkolven och inrikesminister Anders Ygeman, har inte ens fått något brev, han vet ändå att vi i Sverige utsätts för rysk propaganda. (De verkar bägge dricka mycket vatten från glaset framför sig, vilket kan vara ett bra sätt att försöka vilseleda när man ljuger).

Den enda propaganda jag sett i den av Goldman Sachs kontrollerade svenska pressen (https://fritenk.wordpress.com/), är den dagliga  ryska antipropagandan. Näst intill varenda så kallade nyhetssändning innehåller något negativt om antingen Ryssland eller Putin. Varenda Hollywoodfilm är kontrollerad av CIA. Det är inte Ryssland som satsar stora summor på propaganda, utan USA och vi betalar för den genom att använda deras dollar.

Men det är väl de lysande framtidsutsikterna i ett avskogat, utjämnat, sterilt och för evigt radioaktivt Sverige som hägrar för de två kumpanerna. Eller vad kan det vara för löften de fått av CIA för att få in Sverige i den så kallade ”försvarsalliansen” Nato?

4 kommentarer:

Berra sa...

Hoppas Trump sätter käppar i hjulen. Men det klart han blir väl skjuten om han tar över rodret så det är ju skit samma.

Farfar sa...

Jag har inte följt det amerikanska valet överhuvudtaget. Men han verkar ju inte? vara i klorna på Goldman Sachs? Däremot har jag sett bilder på honom och Bill Clinton när de spelar golf. Vi får hoppas på USA,s gröna parti.

Berra sa...

Trump vill inte betala nått för Europas försvar längre vad jag fattat för. USA står visst för 80 % av Natos kostnader. Så Nato är ett minne blott om den gubben tar hem segern. För övrigt har han la lite sjuka idéer.

Farfar sa...

Låt oss hoppas på det och sjuka idéer har väl Killary om nån:)

Jag fattar inte hur djävla dumma folk är. Verkliga ledare är de som utses av en gemenskap. de vill för det mesta inte ens ha ansvaret att vara ledare, eftersom de inser vad det innebär. De ledare vi har idag ställer självmant upp. De ber till och med om att få vara ledare och lovar allt möjligt om de så får vara. Men varför gör de så, om det inte vore för egna fördelar?

Detta genomskådar inte de så kallade väljarna, utan springer lydigt till valurnorna och rättfärdigar därmed systemet som sådant. Ett bedrägeri är vad det är hela skiten!
Jag röstade för första gången på många år senast. Jag röstade på miljöpartiet, för jag hoppades på en förändring. Att detta inte kommer att upprepas under min livstid är en sak som är hundraprocentigt säkert.

http://www.zerohedge.com/news/2016-04-24/hillary-clintons-full-speech-goldman-sachs

Finns bara ett uttryck för denna "människa", fy fan!