Leta i den här bloggen

tisdag 19 april 2016

Paragdimskiftet

I dag, den 19 April 2016, är dagen då Kina bestämmer sig för ett guldpris satt i Yuan. Detta kommer att bli en dag att minnas, även för både barn och barnbarn, trots att de flesta av oss inte har en enda susning. Kina har redan startat och provkört (feb. 2016) sitt CIPS (China Interbank Payment System) tillsammans med bland annat den ryska storbanken VTB (http://sputniknews.com/business/20160309/1036035210/vtb-bank-payment.html). Den enda skillnaden på CIPS och dess amerikanska motsvarighet, SWIFT, är att CIPS inte är anslutet till FOREX eller US Treasurys.

Denna fixering kommer att innebära att allt fler stater kommer att ändra sina handelsrutiner och gå över till Yuan i stället för dollar. För vem vill hålla dollar, som inte är uppbackad av något mot en Yuan som uppbackad av guld? Inte för att jag önskar se guld som en monetär bas, men guld är och förblir en måttstock på det vi kallar pengar, så länge vi har något som ens kan liknas vid ett globalt samhälle! Alla de dollar som idag finns i världens valutareserver kommer således att ta vägen hem till (stackars?) USA och späda ut dess penningmängd tills dollarn blir helt värdelös. Ingen kommer ens att försöka växla in dem.

Slutet för dollarns världsdominans är äntligen här och med det en av den mänskliga historiens allra mörkaste episoder. Inte sedan romartiden har så stor del av världsbefolkningen varit utsatt för ett så stort bedrägeri som dagens. När dollarn-kraschen nu snart sprider sig genom västvärldens ekonomier, så kommer allt det vi tror är ekonomiska tillgångar att bli värdelösa. Ett paradigmskifte har inträffat och bäva månde världen för vad USA,s styrande psykopater (CFR) kan tänkas ta sig till.

http://www.en.sge.com.cn/

4 kommentarer:

Berra sa...

Nu börjar det röra på sig. Äntligen. Eller är man för skadeglad om man vill att det ska skita sig för eliten som styr/suger ur västvärlden? Visst vanligt folk får det säkert tungt också men det kan vara värt några hundår bara att få se korthusen falla.

Jag gör nya växtbäddar med tre lager kartong i botten och två till tre dm komposterad fårskit på. Ska sätta ovanjordgrönsaker där. Typ purjo och gullök och grönkål. Inte morötter och kålrot som växer neråt. Det går inte. Dom blir skitäckliga, tror jag. Förväxta och eländiga. Ska bli intressant att se hur det funkar med grävfritt iallefall :)

Farfar sa...

Snart börjar tallmånaden:

http://www.sfv.se/sv/fastigheter/skogar-och-marker/skogar_och_marker/marken_vi_arvde/barktakterna-ballasluokottta-arjeplog/

http://fof.se/tidning/2007/5/bark-nyttigt-och-gott

http://www.skogsskafferiet.se/

Man måste nog bo väldigt ödsligt om man ska få ha sina odlingar i fred vid en kollaps. Själv bor jag utanför ett mindre samhälle, men om det kommer en svulten stackare därifrån, hur länge räcker mitt lager då? Man måste nog lära sig om de vilda ätliga växterna också. Egentligen är inte maten något problem, det är bara de senaste 10000 åren vi har odlat vår mat. De föregående 500-tusen åren, åt vi bara det vi hittade, jagade och fiskade.

Det är bara kunskapen som fattas.

Farfar sa...

Lite värme nu och vi har "Första Metar Dagen" här. Det är den bästa dan på hela året:) Jag har inte testat kanoten med ponton ännu, men det ska bli mycket spännande. Jag har funderat på att skaffa en lite segel-katamaran också, men jag har aldrig seglat. Bara tänk att får paddla skiten i motvind hem.

Anonym sa...

Government Officials Admit To Economic False Flag Operations

http://alt-market.com/articles/2872-government-officials-admit-to-economic-false-flag-operations