Leta i den här bloggen

söndag 13 mars 2016

Jämnt en skit

Vid det senaste G20-mötet i Shanghai kom cheferna för världens tjugo största centralbanker fram till jämnt ett skit, utom att det inte hjälper att trycka mer pengar, eller om man så vill, tillföra mer skuld till det redan överskuldsatta systemet. Nu är det således upp till politiska beslut att skärpa reglerna för världsgemenskapens parasiter. Den stora frågan blir då, vågar dessa våra självutsedda så kallade ledare utmana den internationella bankmaffian?

Svaret får bli, troligen inte. Är man tillräckligt korrupt så är det mycket enklare att gå med på bankirernas krav att skriva upp värdet på guld och låta detta utgöra bas för en ny internationell skuldbaserad valuta. Det hemska är också att det troligen skulle fungera om det görs tillräckligt snabbt, alltså innan fårskocken vaknar upp inför det bedrägeri de lever i.

Drömmen om en skuldfri statligt skapad valuta som skulle kunna innebära att vi får en jämlik värld, ligger således långt fram i tiden. Finanseliten styr visserligen inte längre Brics-länderna, men de verkar för tillfället nöjda med det de har. Eliten bidar sin tid, tills de fått bort det strategiska geniet Vladimir Putin. Jag tror till och med att de tillfälligt slagit bort tanken på ett tredje världskrig och insett sin egen begränsning mot Rysslands mycket avancerade vapen. De kanske till och med insett att det inte finns några vinnare i ett världskrig mot en kärnvapenmakt av Rysslands kaliber.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vem kan man lita på? vem ska man tro på? Vad är det som pågår bakom kuliserna?

False East/West Paradigm And The End Of Freedom

http://alt-market.com/articles/2716-false-eastwest-paradigm-and-the-end-of-freedom

Tiden får utvisa.

Farfar sa...

Tack för länken. Jag följde sidan för länge sedan, men den har fallit i glömska i myllret. Men att krigets största avsikt är att införa något är helt sant.

Farfar sa...

Jag måste även säga att jag är förvånad över att Putin tolererar de oligarker som trots allt finns i hans omgivning. Men det kanske är bättre att ha dem runt sig och under kontroll än borta i USA,s och med tanke på allt det guld Ryssland samlar på sig så är inte sista kortet lagt.