Leta i den här bloggen

torsdag 2 oktober 2014

Oljedriven värld

De flesta av oss människor tror att det är pengar som driver vår värld. Vissa av oss inser vad som är på gång och investerar i kontanter. Vissa av dessa tror att det är guldcertifikat som utgör en säkrad framtid. Köper pappers guld, Åter vissa tror på fysiskt guld. Men det är inget av dessa som driver vår värld, det gör däremot olja. Men hur många köper olja eller bensin att lagra i en tunna? Bensin är i så fall bättre, på grund av att dieselolja numera har en massa vegetabiliska tillsatser med ytterst begränsad hållbarhet. Men faktum kvarstår att, utan olja stannar vår nuvarande värld, vilket det väl inte råder  minsta tvekan om? Att detta insetts av den så kallade eliten, som styr vår värld, är väl ännu mindre tveksamt?? Vilket dock förtigs av elitens mutade/hotade företrädare:

http://peakoilbarrel.com/eias-international-energy-statistics-2/

Men att vi, de flesta nyttiga skuldslavarna/skattebetalarna/idioterna, fortsätter att tro på elitens marionetter, alltså de i demokratins namn av oss valda, råder det väl inte hellre minsta tvekan om???

I denna elits namn sprider sig oroligheterna nu i våra samhällen. Ukraina, Libyien, Syrien, Yemen, Irak, Iran, Sudan, Hong Kong, Nigeria, osv... Ett har de dock gemensamt, alla med undantag av Ukraina och HongKong, de har oljetillgångar av dignitet. Vilket påvisar vad jag hade att säga.

Inga kommentarer: