Leta i den här bloggen

tisdag 23 september 2014

Rikast vinner, eller?

Tänkte gå till sängs men...

Syrien, Ukraina och Persiska-vikens oroligheter handlar egentligen delvis om Europas energiförsörjning men desto mer om penningmaffians makt. USA och bankmaffian vill tjäna pengar på att leverera gas till Europa. Gasledningar från Qatar ska dras fram genom Syrien när väl Assad blivit bortför från makten. Att han fick över åttio procent av rösterna i det senaste valet verkar inte ha med saken att göra. Syriens folk har ingen talan. Demokratiska värden kan tydligen variera.

Gasleveranser kan penningmaffian tjäna multum på men att kan inte tjäna pengar på Ryska bridreaktorer, hur bra de skulle kunna vara för världens energiförsörjning, är för penningmaffian inte det lättaste. Såvida nu inte Putin kan elimineras förstås.

Billig, ej fossil, energi är död liksom Bridreaktorer. De måste förtigas och förpassas ut i periferin. Eventuella lösningar på vårt kärnavfallsproblem förtigs om det ej är till gagn för dem som har makt över penningen. Alltså enbart till nytta för de som redan har mer än nog.

Att genom sitt arbete vara till gagn både för sig själv och andra, gynnar tydligen ingen, i dagens värld. Men att vara rik är inte nog för dessa psykopater, de vill alla bli rikast! Men de ska erfara att i graven finns det ingen är som är rik. Där finns bara ruttnande lik!

God Natt!

2 kommentarer:

Lincoln sa...

Testar att skriva, funkade inte förut. Kollar om det funkar med namn/url istället för openid där jag tycks vara blockad

Grymt skrivet! Hade bara kunnat skriva det sämre själv :)

Farfar sa...

Tack för skrytet:) Jag verkar åxå vara blockerad när jag ska kommentera. Provade här 3 gånger här om dagen innan det funkade.