Leta i den här bloggen

fredag 7 mars 2014

Ukraina

Krisen i Ukraina underblåses nu än mer av det gäng som sitter vid makten i EU och USA. Den globala värld de har jobbat för de senaste tjugo-trettio åren håller på att rasa samman. Desperationen efter fortsatta maktpositioner sträcker sig nu så långt att lögnerna i deras uttalanden kan förstås av minsta barn.


Ukrainas regering är nu legitim och folkvald, enligt allas vårt eget psykfall till utrikesminister. Man kan undra vem det är som styr Sverige? Är det den ständige mötesdeltagaren på Bilderbergmötena, givetvis tillsammans med Wallenbergarna, Carl Blidt, eller är det Reinfeldt trots att han framstår mer och mer som den marionett han hela tiden varit och troligen hela tiden varit utsedd till att vara. Tala väl och uttrycka sig kultiverat kan Reinfeldt, likt Obomba, men han blir allt tystare i den debatt som borde förekomma när en av Sveriges viktigaste energileverantörer snart kan bli tvingad att stänga av oljekranen.


Tydligen tycks vi vanliga medborgare förmodas vara hur dumma som helst? Vi ska gå till val och välja våra ledare ur den soppa intill kloning lika politiska partierna. Den enda i debatten förekommande osämjan tycks vara om grundskoleeleverna ska börja läsa engelska i årskurs tre eller fyra. Men hur illa våra politiska folkvalda än bär sig åt, så blir de efter avslutad karriär flyttade uppåt i hierarkin till något välbetalt bankjobb, mot löfte om tystnad. Östros, Göran Persson, m.fl... Men politisk tillhörighet spelar i sammanhanget ingen roll, till bankernas knä är alla före detta politiker välkomna. Med förväntan att tiga förståss.


Vi ska välja företrädare till den odemokratiska organisation som kallas EU, där sådana som Herman von Rumpa styr. Jag vet inte vem som har valt dit ”Rumpan” och de han omger sig med, inte är det jag i alla fall. Själv har jag inte rösta för något EU överhuvudtaget. Nu hotar de hur som att ödelägga världen genom att stödja Obombas generaler som i bästa sändningstid i teve påstår att de kan ”slå ut” Rysslands militära förmåga genom ett ”första slag”. Kennedy kunde stoppa dessa så kallade hökar vid Kubakrisen, men kan Obomba? Att det inte finns några vinnare i ett kärnvapenkrig borde vara uppenbart för alla och envar.


Man känner sig allt maktlösare inför det scenario som nu byggs upp. Jag hade hoppats på att fler skulle vakna och inse orimligheterna men ack vad man an bedra sig. Omställning Sverige-rörelsen har fortfarande bara lite drygt tretusen medlemmar. Steg3 haltar på. Svensk mutmedia kan sprida sina lögner utan bli motsagda av några andra än allt för få och små bloggare.Inga kommentarer: