Leta i den här bloggen

tisdag 4 mars 2014

Josef Goebbels vs Carl Bildt

Om man upprepar en osanning tillräckligt många gånger blir det en sanning, sa Joseph Goebbels, Adolf Hitler,s propagandaminister. Det är vad svenska medier håller på med just nu. Att Afghanistan, Libyien, Irak invaderats av ett alltmer desperat USA de senaste åren är tydligen bara naturliga handlingar i vår så kallade demokratis sanna namn.

Vad är det för makt som förmår vår så kallade fria och oberoende media att samstämmigt fördöma Ryssland i vad de än företar sig? I de senaste olympiska spelens inledning gjorde till och med flera sportjournalister negativa uttalande angående Ryssland. De skulle enligt utsago, aldrig sätta sin fot i Ryssland, om de så än fick betalt.

Psykot Carl Bildt ska hur som åka till Ukraina och träffa sina själsfränder, imorgon den 5 Mars 2014. Ett datum att lägga på minnet tydligen. Det numera regerande partiet i Ukraina, Svoboda, skulle kunna vara Sverigedemokraternas värsta förebild, men att de skulle vara vår utrikesministerns närmaste kompisar, är ju inget man ens kunnat drömma om. Jag vet inte hur dumma Svenska väljare är, men så dumma att de väl ändå inte att de inte genomskådar det som nu sker i Ukraina kan de väl helt enkelt inte vara.

Nu ska jag lyssna till vad Ellen Brown har att förtälja. Det är länge sedan jag läste hennes bok om bankerna och skuldnätet så det är på tiden att uppdatera sig:

https://www.youtube.com/watch?v=Vtv6RBo3Pzo

1 kommentar:

Peter Madison sa...

Såg Carl Bildt på Agenda i söndags. Bildt såg fullständigt "ovetande" ut när Svoboda kom på tal. Han viftade bort Svoboda som om han aldrig hört talas om detta parti.

Till saken hör att Svoboda innehar följande ministerposter i Ukrainas regering:
Vice premiärminister: Olekssandr Sych. Försvarsminister: Ihor Tenyukh.
Jordbruksminister: Ihur Shvayka.
Miljöminister: Andry Mokhnyk.
Dessutom har Svoboda fått posten som riksåklagare: Oleh Maknitskyy.

Om jag vet detta så vet naturligtvis Carl Bilsdt också det. Som du säger, Bildt är ett psyko.