Leta i den här bloggen

måndag 3 mars 2014

Desperat USA

Ett gäng ultranationalister och nazister har tagit makten i Ukraina, men det hindrar inte vår psykopat till utrikesminister att upphöja dem till gudar. Men vad att vänta av västvärldens störste lakej till penningmaffian. Det där jag skrivit förut om att Carl Bildt borde få en diagnos och därefter tvångströja, av vilken i psykiatri utbildad människa som helst, stämmer mer och mer. Jag är ingen psykolog, men jag har öron att lyssna med och en hjärna att tänka med!

Om vi ska släppa Carl Bildt för en stund och konstatera att ett alltmer desperat USA på alla sätt försöker bevara sin stormaktsstatus och petrodollarns utsugningsfunktion på världens allt fattigare befolkning. Vilket nu håller på att kollapsa. Dess sista halmstrå är att med militära medel säkerställa sin makt över Persiska Viken och tillika världens sista fortfarande stora oljetillgångar.

Ryssland är just nu världens största oljeexportör. Men dess framtida oljeexporteringsförmåga må diskuteras. Undra på att penningmaffian håller andan och beskyller Ryssland för än det ena än det andra, givetvis i demokratins namn, vad annars. Man kan fundera på vad som får västvärldens media att säga det dom gör, men faktum kvarstår.

Det av USA, och därmed penningmaffians, styrda uppror i Venezuela, kommer nu i skymundan av världens ”demokratiska” mediarapportering. Samma fredsälskande USA som styr EU och startade upproret i Ukraina försöker nu, i tystnaden efter Hugo Chaves död, genom sina mutlakejer komma över Venezuelas svart guld. Svart guld är egentligen inte rätt ord för det som driver vår värld, för utan olja är vi intet!

Skrivet i ilska och av oförmåga att påverka, men med all välmening till världens befolkning.

Inga kommentarer: