Leta i den här bloggen

onsdag 28 augusti 2013

Wesley Clark

Jag hittade detta klipp, jag har i och för sig sett bilden på gubben cirkulera ett tag, men jag har inte lyssnat på hans förkunnande förrän nu. Att USA av påstått humanitära skäl har bestämt sig för att anfalla Syrien är inget nytt påfund, utan planerat sedan länge. Detta är något undertecknad har misstänkt sedan länge och det bekräftas här av klippet, som är inspelat 2007!!! Men agendan är troligen spikad sedan ännu längre tillbaka, i alla fall enligt Carroll Quigley. Jag har beställt hans bok ”Tragedy and Hop” men inte läst den ännu. Jag har dock läst delar av den ( finns som pdf ) genom att ladda ned den. Nu åter till Wesley Clark:
Här i Sverige har nu vårt största ärkemiffo och till lika hans höghet ( Carl Bildt ), uttalat sig för offentligheten i Lotta Bromés program och förklarat att USA genom sina hemliga avlyssningar kommit fram att Syriens regim givetvis utförde giftgasattackerna mitt under besöket av FN,s kontrollanter och mitt i blickpunkten för världens media. Den således självmordsbenägne Assad riktigt längtade efter att bli medelpunkten för en armada av amerikanska B 52:or och hangarfartygens kryssningsmissiler. Givetvis.


Av de länder som hittills blivit passiviserade till lydriken, med eller utan militärt våld, hot därom eller genom IMF,s skuldsättning: Irak, Israel, Libyen, Cypern, Grekland, Somalia, Egypten, Afghanistan, Pakistan, Saudiarabien, återstår då de Rysslandsstödda Syrien och Iran för att göra Persiskavikenområdet till ett amerikanskt innanhav. Sedan har klotets penningmaffia tagit kontrollen över i stort sett hela den industrialiserade delen av världen och dess förmåga att försörja sig. Den som kontrollerar tillgången till vårt samhälles värdeskapare nummer ett (oljan) styr i stort sett allt, så länge nu oljan varar vill säga. Så här efter peakoil gäller regeln att pengar snart inte kan framställas så som framtida skulder, eftersom den kommande energibristen omöjliggör räntebärande skuldsättning. Men så länge som detta inte har gått upp för penningens slavar så.......


Det av USA påstådda humanitära intresset för befolkningarna i de ockuperade länderna existerar inte överhuvudtaget, vilket lätt kan iakttas i de redan kontrollerade länderna av snart sagt både blinda och döva. Utom då Carl Bildt förstås. Det enda som intresserar pengamaffians hemvist här på jorden är möjligheten till att anlägga amerikanska armébaser. Vilket också sker i takt med att ockupationssfären utvidgas. Att hålla befolkningen i någotsånär schack genom förmågan att tillgripa våld med ena handen och stjäla deras olja för noll eller ännu hellre ingenting håller p att förverkligas. Snart drabbar detta öde även oss här i Svedala i takt med exportmarknaderna krymper, energin blir dyrare och således arbetslösheten stiger.


Men vårt skuldsatta folk sitter som fån framför tevens hägrande utbud där partiledarna framträder i evighetslånga diskussioner om huruvida ( lärt mig av Carl B. :) skolan ska ha trettio undervisningstimmar eller tjugonio per vecka. Undervisningen om hur vårt pyramidspel till penningsystem fungerar lyser däremot med sin frånvaro, från småskola till universitet.

Inga kommentarer: