Leta i den här bloggen

söndag 25 augusti 2013

Fredspristagaren med stort F.

Oroligheterna i Syrien fortsätter i ökande takt. Rebeller utskickade av världens så kallat rika, skall till varje pris bevara sina rikedomar genom att lägga rabarber på världens kvarvarande oljetillgångar. Detta lär dock inte bli oemotsagt av BRICS-länderna som jag har skrivit om flera gånger tidigare. Enligt RT upprepar den högst ledningen av den Ryska Duman följande:

Russia has stated that there can be no military solution to the Syrian conflict, urging the Western states pushing for a military intervention to “be reasonable and avoid tragic mistakes”

Vilket kan förefalla vara en varning så god som någon. Striden om världens sista stora energiresurser är som synes i full gång. Fredspristagaren och bankmaffians spratteldocka nummer ett (Obama) fortsätter i samma hjulspår som sina föregångare och likaledes spratteldockor Richard Nixon, Gerald Ford, Jimmy Carter, Ronald Reagan, George Herbert Walker Buch, William Clinton och George W Bush.


Vi i Sverige har genom Herr utrikesminister Carl Bildt förkunnat att den Syriska regeringen givetvis har bombat sin egen befolkning (på samma dag som FN,s kontrolanter kom på besök) med stridsgas och givetvis bör vedergällas genom en amerikansk intervention a la Irak och Libyen och så vidare och amen i himmelens välsignade namn. Herr Bildt (man kan bara benämna gudalika personer likt Herr Bildt med titeln ”Herr” till vilka givetvis Herr Bildt räknar sig). Gudar SKA tilltalas ”Herr” och helst ska vi vanliga dödliga bocka eller niga först! Herr Bildt har givetvis inga bevis för sina beskyllningar, men är likväl beredd att stödja Den Internationella Bankmaffian (DIB) in i ett tredje världskrig genom att skicka så många Syrier som möjligt i en för tidig död.


Av allt här i världen jag inte förstår, är bland annat att den Amerikanska befolkningen över huvud taget går till valurnorna. Fast det kanske de inte gör, vilket inte skulle förvåna mig ett skit. Kan den ena sanningen förvanskas så varför kan inte den andra. Lydriket Sverige upphör i detta inte hellre att förvåna. Här kan allt i riksdagen diskuteras utom det väsentligaste av allt, vårt penningsystem. Inte ens vänsterns Jonas Sjöstedt vågar komma med mer än lite antydningar om att allt inte står rätt till i konungariket (öh... lydriket Sverige).

Hur som så, om världen består kommer jag inom de närmaste dagarna att återkomma med ett första inlägg med min syn på vad som kommer att hända de närmaste åren på vår så innerligt hatade planet, Moder Jord.

Låt vara att fred bevaras.

Inga kommentarer: