Leta i den här bloggen

onsdag 13 september 2023

Dieselbristens konsekvenser

 

Likt som under Corona-sjukan blir vi sedan en åter matade med nya lögner. Denna gång är det hotet om ett kollapsande klimat, trots att trovärdiga bevis därom saknas. Lögnerna sprids som vanligt via MSM och i synnerhet då den statsägda SVT och SR. Oftast handlar lögnerna om de påstått förhöjda kodioxid-nivåerna.


Att koldioxid är växternas mat förtigs och att planeten långsamt kommer att förvandlas till ett landskap likt Mars om nivåerna långsiktigt ligger under 180 ppm. Idag ligger nivåerna på över 300 ppm som tur är. Så än länge finns det lite marginal mot detta öde värre än att bo i Sahara.


Nästa ljugområde är då Rysslands påstådda aggression. Kuppen i Ukraina 2014 som hjälpte de nuvarande nazisterna till makten och med NATOs hjälp beväpnade en arme´på över 300000 man mot gränsen av det ryskbefokade Donbas 2019, tigs det om. Merkel har i efterhand erkänt att Kiev-avtalen var en bluff och ett sätt att bygga upp Ukrainas arme´. Wolfowizdoktrinen, skriven under Buch d.ä. 1992 finns som PDF att läsa och handlar om hur USA kan utöka sin makt i världen genom att via Ukrainskt territorium kontrollera Ryssland och även hota Kina.


Anledningen till västs aggression mot Ryssland är att mota bort ryssarna till öster om Uralbergen. Helst skulle de väl förpassas till Stillahavets djup om Natos styrande fick bestämma. Massor av resurser skulle hamna i det kapitalistiska systemets giriga klor, nästan gratis dessutom. Ja till priset av några hundra tusen döda ukrainare och ryssar, vem skulle bry sig?


Man kan ju så här i efterhand konstatera att Covid-sjukan spreds över vår lilla glob med avsikten att införa bank-id i den så kallade industrialiserad delen. Alltså i första hand i den så kallade västvärlden. Motivet bakom detta är att kunna införa en ny centralbankskontrollerad digital världsomspännande valuta.


En digital valuta är ett måste om man vill införa restriktioner och kontrollera världsbefolkningarnas resande och handel. Både lokalt, inhemskt och internationellt i det kommande samhällets energifattigdom. Peak alla flytande bränslen inträffade tydligen 2018. Det allvarligaste är peak-diesel. Utan diesel stannar vår värld. Dieselmotorn är vår i särklass viktigaste arbetshäst. Den driver fartyg, tåg, lastbilar, traktorer, personbilar, ja i stort sett alla transporter drivs av dieselmotorn. Även flygets jetmotorer drivs av en dieselliknande vätska.


Peak-diesel är anledningen till den nuvarande minskningen i våra valutors köpkraft. Snart kommer våra affärers hyllor att gapa tomma och vårt penningsystems exponentiella skuldtillväxt upphör och dess orimlighet kommer att uppdagas även av gemene man.


Genom att införa en av USA kontrollerad digital valuta hoppas den styrande eliten på att kunna dölja detta för sina röstberättigade fattiglappar. Det är därför lögnerna måste upprepas gång på gång. Det är för USA ska kunna tillgodogöra sig den dieselolja som frigörs då EU,s industri kollapsat, som kriget i Ukraina måste fortsätta och vi vasall-stater måste fortsätta att matas lögner och propaganda. Fy fan vilket samhälle som eliten har skapat. Byggt på en sinande resursbas och ett exponentiellt växande penningsystem. Vem var det sa något om en intelligensnivå lika som rumstemperaturen?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Is this the real reason why Sweden didn't take part in Lockdowns?

https://twitter.com/DocAhmadMalik/status/1666918528484622338

Den kan man se utan att ha ett twitterkonto.

Farfar sa...

Tja, vi är mer digitaliserade USA men mindre än Israel, har ju personnummer.