Leta i den här bloggen

lördag 7 maj 2022

Ryssland har svarat på västs provokationer

Putin skrev den 3 maj 2022 under, som ett svar på västvärldens sanktioner, vad jag tror blir västvärldens dödsdom. Inga så kallade ovänligt sinnade länder ska längre få tillgång till råvaror från Ryssland. Punkt slut! Aluminium, uran, vete, olja, gas, kol och tusen varor till kommer inte längre att levereras till Europa, med några få undantag, eller för den delen USA. Gonzalo Lira var den förste jag hörde prata om detta:

https://thesaker.is/russian-sanctions-on-europe-gonzalo-lira-ii/

Men för att bekräfta det hela så: 

https://www.newsweek.com/russia-ukraine-putin-decree-sanctions-1702935

Den statliga skattefinansierade "nyhetskanalen" SVT har inte skrivit ett ord om detta, trots att de har rysslandsexperten och sanningssägaren Bert Sundström på lönelistan. Konstigt va? Men det är nog för att Putin är lite rädd för att Bert ska avslöja att han står på Bidens lönelista?Ja, det hela är lite komplicerat, som ni förstår, men man vet inte längre om man ska skratta eller gråta åt idiotin. 

Nu har i alla fall skiten träffat fläkten och alla försöker skylla på varandra. En av konsekvenserna blir att den så kallade medelklassen kommer att bli arbetslös, utfattig och svältdrabbad inom ett år och de redan fattiga kommer att bli ännu fattigare. Det nuvarande så kallade ekonomiska systemet kommer att kollapsa och mat, salt eller 30-06 kanske blir vår nästa valuta. Att detta skulle ske visste jag i och med att peakoil inträffat, men inte på detta sättet och inte när. 


Inga kommentarer: