Leta i den här bloggen

måndag 7 mars 2022

Ukrainakrisen enligt mig

USA startade den senaste krisen i Ukraina 2014 och har styrt den till det den är idag. De har fått vår ljugmedia till att samfälligt få Ryssland att framstå som den stora boven i detta scenario. Detta trots att Ryssland i förväg varnade för vad som skulle hända om de blev inträngda i ett hörn. Hela idéen med NATO går ut på att USA ska dominera Europa och förhindra att Tyskland blir för beroende av Ryssland och Asien. 

USA har ett "hemligt" valspråk om NATO som lyder: USA ska vara inne, Tyskland nere och Ryssland ute. USA har nu blivit den store vinnaren då folket i Europa sväljer medias propaganda med hull och hår. Minnet av USAs krigiska historia är som bortblåst. Miljoner döda i ett tjugotal länder under de senaste hundra åren är totalt bortglömt och utöver detta massmordet på den amerikanska urbefolkningen. Det mesta har under åren rättfärdigats via CIA-Hollywood. 

I och med Rysslands angrepp på Ukraina har USA har fått allt de velat. En djup spricka mellan Tyskland och Ryssland, Gasprom ll stoppad och Sverige och Finland att närma sig NATO. Men Sverige är väl inte så viktigt kan man tänka, men både Sverige och Finland har strategiskt långa och viktiga gränser både utmed Östersjön och mot Ryssland. 

Men tänk vad folk är lättlurade och så barnsligt naiva att de tror att USA står för någon sorts demokrati. När jag genomskådade vad pengar är, så sjönk mitt förtroende för staten till noll. Statens uppgift var från början att skydda sina befolkningar, men detta har förändrats till att serva och berika den allra rikaste eliten som styr den. Undantaget får väl vara Gustav Vasa, han berikade bara sig själv. Idag styrs vår värld av vad folk tror är pengar, men dessa har bara till att berika de rikaste och befolkningarnas uppgift är att vara trälar som rättfärdigar sin existens genom att utföra det nödvändiga arbetet till så låg kostnad som möjligt. Snart får vi utföra det mot tak över huvudet och en halv spann råggryn i månaden likt våra förfäder för hundrafemtio år sedan.





4 kommentarer:

Anonym sa...

UKRAINE ON FIRE The Real Story_ Full Documentary by Oliver Stone

https://www.bitchute.com/video/qI91qAj88Qaw/

Farfar sa...

Tack, har hört om den men inte sett.

Anonym sa...

Ett par länkar till.

https://www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2022/03/McCain-and-Graham-2017-caught-in-Ukraine-with-AGOV-Nazis.mp4?_=1

https://www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2022/03/Arnab-Goswami.mp4?_=1

https://www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2022/03/Farage-on-Putin-7-years-ago.mp4?_=1

Farfar sa...

Tack för länkarna:)