Leta i den här bloggen

lördag 26 februari 2022

Västvärldens ljugmedia

 Den största orsaken till kriget i Ukraina är utan tvivel kuppen som USA genomförde i februari 2014, vilket det inte talas om vår så kallade fria press. Victoria Nuland var utskickad av Obama och huvudansvarig för genomförandet. Carl Bildt övervakade det hela så som ordförande i Atlantic Coucil,s europeiska avdelning och var först på plan att gratulera kuppmakarna. Deltagarna i upploppet på Maidantorget i Kiev fick dela på en miljon dollar per dag, vilket glatt betalades av den Amerikanska staten, enligt Paul Craig Roberts. Småpengar i sammanhanget. 

Jag sökte på SVT-nyheter efter uppgifter om kuppen enligt sökorden:  Kuppen i Ukraina, Victoria Nuland, Maidankuppen, Morden på Maidantorget, Carl Bildt kuppen i Ukraina...svaret blev "Inga resultat hittades" på samtliga sökningar. Det är som om det inte skedde någon kupp 2014 och i vart fall inte i Ukraina. Kuppen slutade med att Ukrainas dåvarande president flydde landet, två delar av Ukraina vägrade godkänna den nya regimen och Ryssland fick skulden för att ha ockuperat Krim.   

Det måste finnas någon sorts dold agenda bakom allt det vi ser runt oss numera, eftersom lögnerna sprids lika över hela väst västvärldens press. Coronasjukan (vaccinpass, vaccin, registrering), De fossila bränslenas påverkan på klimatet (total beroendeställning), Införandet av förnyelsebara bränslen (finns inte tillräckligt), Rysslandshatet (trots att vi i Europa är i total beroendeställning av rysk kol, gas och olja).

Det kan bara finnas en orsak. Klaus Schwabb har bestämt att industrisamhället måste avslutas, vilket bestämdes redan 2018 i Davos på WEF,s möte. Men nu börjar allmänheten vakna och fler och fler ifrågasätter nu vad denne ej valde globalist har för agenda: 

https://www.rt.com/search?q=unelected+globalist&type= 

Kan vara svårt att komma in på RT och man måste svara på frågor innan man får tillgång till sidan.




Inga kommentarer: