Leta i den här bloggen

onsdag 23 juni 2021

Coronaviruset och flockimunitet

 Här är adressen till en förkortad version av Dr. Chris Martenson,s intervju av Dr. Geert Vanden Bossche:   Dr. Bossche är en av världens främsta experter på vaccin och virus, vilket Chris Maretson förklarar i videons inledning. Kort sagt går hans analys ut på att de vaccin som påtvingas  världens befolkningar har ett alldeles för smalt verksamhetsområde och han tillhör själv inte de som tagit vaccin mot Covid-19. Han tror inte att det går att få fram flockimmunitet med dagens vaccin. Han jämför också den immunitet som erhålls om man haft sjukdomen och den immunitet som man får med hjälp av vaccin. 

     https://www.youtube.com/watch?v=cjMZvpmuaKY  

Det är ju egentligen självklart att ett vaccin aldrig kan överträffa den immunitet som kroppen bygger upp om man utsätts för den sjukdom som vaccinet är tänkt att skydda emot. Utan att vara mer än en lekman, och knappt det på sjukdomsområdet, så är de flesta av oss vaccinerade mot en massa sjukdomar redan före vi lämnade BB, eller under de tidiga barnaåren. Dessa vaccin ger oftast ett livslångt skydd och vaccinen som används har testats fram under lång tid för att ge detta skydd. De har inte hetsats fram på några få veckor. De vaccin som ges mot Covid-19 är specifikt anpassade för ett smalt register av sjukdomen och ger ingen immunitet mot de mutationer som vi redan ser runt oss i vår globala värld. 

7 kommentarer:

Anonym sa...

common sense

Singapore’s surprising new plan to ‘live with covid’ revealed

https://www.news.com.au/world/asia/singapores-surprising-new-plan-to-live-with-covid-revealed/news-story/52fa2c29252daeb4a3c634e1658f6901


Offtopic.

AMA Based Interview With Prof. Richard Werner (June 2021)
https://www.youtube.com/watch?v=yT6YAJpyvLA

https://www.youtube.com/channel/UCb2i3VaGrggBhfo2ytg8xCA

Anonym sa...

Offtopic, en länk till.

Prof. Richard Werner Discusses CBDCs, Crypto, and Valkyrie Coin

https://www.youtube.com/watch?v=c_tV2DqgNL8

Farfar sa...

Werner är oslagbar, men likt de flesta ekonomer pratar han väldigt lite om hur ekonomin är kopplad till energiförsörjningen. Ekonomin kräver billig energi för att fungera, pengar är bara ett krav därpå. Tim Morgan har skrivit en bra bok i ämnet:
"Life after Growth"
Jag skrev ett inlägg i ämnet för ett tiotal år sen.

Farfar sa...

Jag lyssnade inte på andra delen först....tur att jag gjorde det sen. Detta är ju planen att ta över världen!! Att döda bankerna och ändå behålla makten! Tack för länkarna:) de kommer att spridas vidare.

Anonym sa...

The Truth Behind CBDCs and Their Impact on Economies - Richard Werner

https://www.youtube.com/watch?v=-Hvm5ftl2jo


Firstly, the Issuance of CBDCs would corrupt the banking system, by making the central bank a competitor of those it regulates and guards—commercial banks.

https://gnseconomics.com/2021/07/02/q-review-6-2021-currency-wars/

Catherine Austin Fitts

https://usawatchdog.com/using-disaster-capitalism-to-control-all-humans-catherine-austin-fitts/

Farfar sa...

Jag har försökt få in hennes blogg, Solarie Reportage, i listan men den uppdateras inte.

Anonym sa...

En läsvärd artikel, det är som en cancer som inte går att stoppa.

Why People Outsource Their Thinking to “The Experts”

https://www.lewrockwell.com/2021/07/doug-casey/why-people-outsource-their-thinking-to-the-experts/