Leta i den här bloggen

onsdag 25 september 2024

Tidens slut

 I fredags var det tydligen nära ögat att vårt samhälle kom till sitt slut, i alla fall enligt Scott Ritter: 

https://www.youtube.com/watch?v=gfxxrVIpuW8&t=1652s

Den ryske ambasadören i USA varnade den amerkanska ledningen att om Ukraina avfyrade en så kallad kortdistans missil mot ryskt territorium, skulle Ryssland se detta som en krigsförklaring. Scott Ritter tror även att Ryssarna namngav de mål som skulle utplånas vid den första vedergällningattacken.

Jag tror det ligger en hel del i det han säger. Biden är väl tillräckligt galen för att tillåta knarkaren i Ukraina att få tillgång till långdistansmissiler (dessa styrs från USA). Så att Ryssland ser detta som en krigsförklaring är inte särskilt konstigt. 

Det har även brunnit och exploderat på några ryska vapenlager, allt för långt ifrån ukrainska armèns räckvidd. Ryssarna kanske har hittat delar av amerikanska missiler i det området, som i sin tur förklarar explossionerna? 

72 minuter är den tid det tar att utplåna den största delen av mänsklighen, enligt Ritter. Resten av oss dör av törst, hunger, strålsjuka,cancer och påföljande biverkningar. Tänk att de flesta männsikor har förtroende för och tillåter politikerna att sprida sina lögner i vår upplysta/förljugna tid. 

Själv säger jag som George Carlin: På valdagen stanner jag hemma, jag tänker inte bekräfta systemet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Scott Ritter: Russia’s GLOVES ARE OFF as NATO Does Unthinkable, WWIII is Next
https://www.youtube.com/watch?v=_R4Tlol8PvM

Anonym sa...

https://www.youtube.com/watch?v=dN1wIzFzcfc