Leta i den här bloggen

tisdag 14 april 2020

Svt,s rapportering från Ryssland

Ibland kan man få för sig att man bara är en gnällig gammal gubbe, men ibland når saker och ting en gräns. Man avsöker internet efter trovärdiga nyheter bland alla de lögner som cirkulerar helt ocensurerat. Med tiden lär man sig sålla sant från osant genom att läsa samma saker från olika källor och får med tiden, eftersom tiden brukar visa vad som var sant, fram vad som kan verka trovärdigt.

Denna tid visar åter och åter igen att Svt,s nyhetsrapportering från Ryssland sköts av en fullständig lögnare som heter Bert Sundström till viss del understödd av Carina Bergfeldt. Man kan undra vad han har i Ryssland att göra? Han har inte skrivit en enda sann rad om Ryssland sedan han kom dit. Han är en av anledningarna att man inte kan ta NÅGOT Svt rapporter om för trovärdigt, vilket gör att den svenska statskontrollerade nyhetskanalen hamnar längst ned på mina nyhetskällor på internet. Det är bättre att läsa CNN,s rysslandsnyheter, då får man i alla fall det rapporterat direkt utan att behöva gå via Bert Sundström. Man tröttnar till slut på att bli matad med skit och stänger uppgivet av teven istället.

Hans syn på den ryska demokratin är att det inte finns någon och då speciellt i jämförelse med demokratins enda sanna hemvist här på jorden, USA. USA kanonbåtsdemokrati och dess CIA-dollar-Swift-skuld-styrda vasaller i Europa väl är demokratins motsats i så fall. Att USA, med sina sanktioner mot Ryssland har försökt få Ryssland på knä och återta den påbörjade makt de förlorade när Putin tog över. Mästerstrategen Putin har hittills utmanövrerat USA i varje konflikt världen över och saknas gör väl fyllehunden Jeltsin som gav bort ryska naturtillgångar till höger och vänster.
 
Ja, jag är ingen journalist men ibland är det inte svårt att på skilja sant från osant. Med sådana medarbetare behöver inte Svt några andra fiender än sina egna statligt anställda och jag är inte ensam i min syn på Bert Sundström.

https://www.8dagar.com/2020/01/bert-sundstrom-kaputt.html

PS. Läs även kommentarerna.


Inga kommentarer: