Leta i den här bloggen

fredag 10 april 2020

Michael Hudsons spår i framtiden

Michael Hudson, den av världens främsta ekonomer, siar om den närmaste framtiden:

https://www.youtube.com/watch?v=1a55elmCzec

Om det inte blir inbördeskrig i USA så kan jag lova att äta upp mina skor.

Vår värld är så djävla ful så man knappast kan förstå det. Men styrd av ett gäng psykopater, så vad kan man förvänta sig. Jo, man kan förvänta sig att någon ledande politiker slår näven i bordet och säger nej till CIA och vår USA-styrda media, Council of Foregin Relations, World Bank, IMF, EU, ECB och alla de andra gangstersyndikaten. 

USA, demokratins-, löftenas-, rättvisans-, frihetens - land, har sedan andra världskriget ljugit sig fram, i sina försök att lura världsbefolkningen och för det mesta lyckats. Men lögnerna blir nu synliga till och med för en som är både döv, blind och stum. Första tiden efter andra världskriget styrde de världen genom sin militära överlägsenhet. Sedan med dollarns koppling till guld. Sedan genom att kontrollera oljan och nu genom att kontrollera pengarna/skulderna.

Men nu syns de bakom gardinerna, den rikaste procenten, de girigaste psykopaterna som aldrig kan bli rika nog. Deras skickebud, politikerna, vågar inte annat än att lyda och mana på världens media om fortsatta lögner.

En som vågar stå upp mot Vita Huset är Filippinernas president Duterte, han kommer inte att besöka USA, trots flertalet inviter. Han tycker att hans land har blivit utnyttjat tillräckligt.

https://sputniknews.com/asia/202002111078285742-philippine-vfa-agreement-explained-as-duterte-moves-to-terminate-military-pact-with-the-us/

Han hotar med att kasta ut amerikanarna från Filippinerna och stänga deras baser. Som ett brev på posten visas nu teveprogram, inspelade 2020, över hela Europa om Dutertes diktatorfasoner på våra statsägda medier. I Sverige heter det tysk-producerade-programmet:

Dokument utifrån: Mördaren i Manila











Inga kommentarer: