Leta i den här bloggen

onsdag 30 januari 2019

Fermis paradox löst?

Att vårt samhälle är på väg mot en kollaps är inte längre svårt att se. Med ett finansiellt system som växer exponentiellt och en begränsad mängd resurser som ska möta en exponentiell efterfrågan har vi en omöjlig ekvation. Men detta är inte första gången samhällen har gått under. Romarrikets kollaps har det skrivits mycket om, men den kollaps som hände för 12700 år sedan är det inte många som nämner.

Enligt Dr. Robert Schoch drabbades jorden i slutet av den senaste istiden av en soleruption med en sådan kraft att det återstående istäcket smälte. De mycket avancerade civilisationerna i Puma Punku, Baalbbek, Egypten och på många fler platser världen runt gick under. Många översvämmades av smältvattnet, men det förklarar inte allt.

Man kan undra var dessa civilisation kom från, utomjordingar kanske? De kunde i vart fall bearbeta och förflytta stenkolosser på ett sätt som vi idag inte på något sätt är kapabla till. Att jag skriver om detta är därför att jag läste någonstans att någon trodde sig ha löst Fermi paradox.

Enligt Fermis paradox är motsättningen mellan den beräknade sannolikheten för utomjordiskt liv i universum, såsom Drakes ekvation, och den brist på bevis för intelligent liv på andra platser än jorden som råder. Enligt Fermi skulle vi redan ha haft besök av eller upptäckt andra varelser i universum.  

Men kanske redan har vi haft besök, eller vem har skapat detta i havet utanför Japan:








Eller i Baalbek i Libanon:






En 1500 ton,s stenblock! Det finns ännu större i Sibirien!


I Puma Punku i Peru i har det använts bearbetningsmetoder vi idag inte kan matcha:














Enligt arkeologer har Inkaindianerna huggit ut dessa stenar ur granit med hjälp kopparmejslar....Observera man kan inte ens få in ett pappersark mellan blocken.

Över hela planeten finns dessa enorma stora stenblock som vi idag inte kan vare sig tillverka eller förflytta till de platser där de ligger. Man kan också konstatera att havsnivån var tiotals kanske hundratals meter lägre vid denna tid, vilket fordras för att förklara megaliterna utför Japan. Så vida det inte är byggt av fiskar? Men dessa fynd får inte undersökas vetenskapligt, troligen på grund av religiösa skäl. Ni vet vi är ju skapelsens krona och allt det där. Religion är ingen vetenskap. Vilket inte hindrar dess förkunnares strävan efter rikedom och makt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket intressant. Har du hör talas om teorierna att sfinxen är mycket äldre än den vedertagna teorin eftersom den utsatts för vattenerosion som endast kan ha skett vid långa ihållande regn och detta var över 10 000 år sedan i det området. Då det enligt rådande teorier inte ska ha funnits en civilisation.
Denna datering stämmer också överens med Platons korta beskrivning av mannen som i Egypten fick höra om Atlantis

Farfar sa...

Ja, det är mycket intressant. På sextiotalet skrev Eric von Dänicken boken Gudarnas spår, så mitt intresse, liksom många andras, väcktes för länge sedan. Men det var svårt att följa utvecklingen, utan internet. Men med internet har det blivit enklare. John Anthony West, Graham Hancock, Eric von Dänicken, Dr. Robert Schoch, m.fl. har skrivit om försvunna civilisationer och megaliter över hela planeten. Jag tror fler och fler vill veta vad sanningen är bakom alla fynd.
Vi har sedan Zecharia Sitchin som både läser hebreiska och kilskrift. Han har översatt flera av de kilskriftstavlor man funnit efter den sumerska civilisationen. Han har även skrivit om Anunnaki med Enoks bok som ansågs för extrem för få tas med i vår Bibel. Det finns mycket att läsa och lyssna på via YouTube.

Lycka till!

Anonym sa...

Tack för tips farfar. Tror du att det gör något nytta på det stora hela att all denna information finns tillgänglig via internet. Annat intressant är att de flesta forna vetenskapsmän inklusive Gallileo Gallilei och Newton var mystiker och/eller hermetiker.

Farfar sa...

Jag tycker det vore värre om informationen förbjöds:) Men man ska inte ropa hej, det är nog bara en tidsfråga.

Farfar sa...

Utan kommentarer:

https://en.wikipedia.org/wiki/Cuban_underwater_city

https://moco-choco.com/2017/04/27/lost-civilizations-sunken-city-cuba/