Leta i den här bloggen

tisdag 27 november 2018

Ryssland enligt Cornucopia

Jag skrev en kommentar på Lars Wilderäng,s blogg Cornucopia angående hans inlägg om Ryssland,s påstådda aggressivitet. Samma visa som vanligt alltså. Samma inskränkta syn på verkligheten som vanligt.

 https://cornucopia.cornubot.se/2018/11/krigsbrott-av-ryssland-spelar-in-och.html#comment-form

Det var bara en länk till en mer trovärdig källa, i motsats till det vi blir matade med via mainstream media, alltså The Sakers syn på Ukrainas handlingar:

http://thesaker.is/ukrainian-sailors-confirm-that-they-deliberately-entered-russian-waters/

Jag skulle kunnat lägga till vad Paul Craig Roberts skriver i detta men det får ni leta upp själva.

Min kommentar blev givetvis inte publicerad, Lars vill inte höra någon annans syn på saker och ting och hans arrogans, de få gånger han svarar, vet inga gränser. Han vet allt och han vill bara omge sig med likatänkande och andra vapenfixerade krigshetsare, till att spridande sin USA-propaganda. Får han betalat av CIA kanske? Han sprider sin dröm om att Sverige ska gå med i NATO och därmed utgöra primär krigszon när USA, förr eller senare, lyckas provocera Ryssland till att gå över gränsen och tvingas försvara sig. Nästa krig kommer inte att utspelas på ryskt territorium vilket Putin mycket klart har påpekat. Ryssarna måste väl tröttna någon gång på invasionsarméernas härjningar. Tjugo miljoner ryssar dog i det senaste världskriget!

Men Lars tycker, med sin förvrängda bild av verkligheten, att det är Ryssland som uppför sig aggressivt när NATO, med USA i spetsen, genomför krigsövningar vid alla dess gränser. Jag undrar vad han skulle skriva om Ryssland genomförde krigsövningar tillsammans med Cuba, Mexiko eller Kanada under förevändningen att det var Venezuela som utgjorde ett hot mot Ryssland? Ungefär lika dumt som att påstå att Iran hotar USA med sina raketer.

Förut skrev han om peak-oil, odling och självhushållning. Jag har för mig att till och med var med i Omställning Sverige-Rörelsen, men det lönar det sig väl bättre att  sprida lögner om kapitalismens välsignelse. Tiden för detta system har emellertid för länge sedan passerat bäst före. Men det finns tydligen några förutvarande självförsörjare som numera går åt motsatt håll och ser en ökande pengar-rikedom som det bästa av ting och försöker öka på sin förmögenhet sig in i det sista. Läs gärna mer om detta i mitt förra inlägg, eller direkt hos Cassandra,s Legacy.



Inga kommentarer: