Leta i den här bloggen

onsdag 24 oktober 2018

Penningtvättmaskinen

Med kan undra på varför de gamla konflikterna i Sydamerika återigen har börjat göra sig påminda. Man kan ibland undra var de internationella knarksyndikaten gömmer av sina dollar. Visst de kan köpa guld, som är relativt enkelt att smuggla eller gömma, men de flesta knarkpengarna återinvesteras i Wall Street med det amerikanska gangsterväldets goda minne. Lincoln har här skrivit om hur amerikanska soldater vaktar opiumfälten i Afghanistan och återforsling av knarkpengar till Wall Street:

https://parasitstopp.wordpress.com/2011/01/12/afghanistan-det-tredje-opiumkriget/

Vad de svenska soldaterna gör i Afghanistan vet jag inte, de ska väl föreställa vakta den påstådda demokratin (obs, ironi). De mest lukrativa affärsverksamheterna i det globala kasinot är: Droger, prostitution och beställningsmord. Här är en film från 2008 med Max Keiser som ytterligare klargör hur de amerikanska bankerna är inblandade i bankernas gangster affärer, eller man kanske ska säga bankster:

https://www.youtube.com/watch?v=6CcAkSE4Pik&t=75s

eller varför inte den nu döde fd. CIA agenten Michail Ruppert. (Han hittades med en pistol i handen och ett skottsår i huvudet. Han sägs ha skjutit sig själv):

https://www.youtube.com/watch?v=P3Nd7UzgQu8
och
https://www.youtube.com/watch?v=HJV5Nzr_rn0

Tänk om fler än jag kunde börja fundera på vilka skumraskaffärer bankerna är inblandade i. Nordeas affärer är troligen inte mer än ens början på toppen av ett isberg, men det har blivit märkvärdigt tyst i pressen den senaste tiden:

https://www.dn.se/ekonomi/penningtvattsharvan-runt-nordea-vaxer/

Men gå rösta ni kära läsare. Bekräfta idiotin och syndikatväldet som styr er.

Lyssna på Ingves som idag har en frågestund för allmänheten. Igår satt han en nyhetsstudio och skröt om hur bra allt var i världens ekonomin och särskilt den amerikanska. Arbetslösheten var den lägsta på flera år och tillväxten var på väg upp. Själv skulle troligen inte höja räntorna förrän i Februari så ni får lugna er lite till innan ni får höjda boendekostnader, Men den som väntar på nåt gott.....

Inga kommentarer: