Leta i den här bloggen

onsdag 14 mars 2018

Allt är Rysslands fel!

Jag har med spänning väntat på vad etablissemanget skulle hitta på för ursäkt för att inte medverka i fotbolls-VM. Att det skulle bli en påstådd attack med giftgas blev då bara den allt för väl passande slumpen. Vem som ligger bakom attacken får vi väl aldrig veta, men att den som blev attackerad var en så kallad skum figur med många fiender behöver man inte söka särskilt länge på Google för att inse.

I övrigt kan man se att Brics-länderna väl håller stånd mot den USA-ledda maffian i Syrien, men hur det ska gå när Ukraina nu sökt medlemskap i Nato står ännu så länge skrivet i stjärnorna. Mörka krigsmoln drar ihop sig vid horisonten vilket historiskt varit vanligt när stora omvälvningar är på gång. Ett nytt penningsystem måste ju införas av de psykopater som mästrat västvärldens befolkning genom sitt skuldsystem de senaste två-trehundra åren. Nu är planen att dölja alla egna lögner och mata oss röstberättigade miffon med så mycket nya lögner att vi villigt ska gå i döden för dem.

KD-muppen Skytterdahl stod och pratade flyg i TV4-nyheterna hörde jag talas om. Att det skulle behöva flygas mer så att nya motorer kan utvecklas sa hon visst bland annat. Vad som ska driva dessa framgick inte, men el-flyg var visst på gång. Att hon inte är någon professor i fysik behöver jag väl inte skriva? Men med tro, hopp och kärlek kan man tydligen komma långt, fast en stor glappig trut hjälper nog till en hel del den också.

Intet  mycket nytt under vår sol med andra ord.



Inga kommentarer: