Leta i den här bloggen

lördag 2 juli 2016

Sarmat

Vår civilisation står inför idag inför många hot. Den skulddrivna finanskrisen är bara ett av dem, med sitt krav på en energiteknik som vi inte har utvecklat ännu. Men det största hotet är väl ändå att USA,s bankmaffia förbereder för WW3. Detta är det nästan tyst i vår mutmedia. NATO,s truppuppbyggnader runt Rysslands gränser förtigs, medan det skrivs kilometervis om Rysslands gamla flottbas på Krim och dess påstådda hotbild mot sin omvärld.

Man kan stilla undra på vad NATO hoppas på att få ut av dessa provokationer? Är det för att hålla igång de sista delarna av USA,s industri, alltså vapenindustrin? Eller är de militära ledarna i USA tillräckligt sinnessjuka för att rent militärt utmana ett land som är beväpnat med något som kallas Sarmat?

https://www.youtube.com/watch?v=2wll5e6yalY

Sarmat kommer att utjämna de flesta bergskedjorna på den Nordamerikanska kontinenten, för till och med jag begriper att nästa världskrig inte kommer att utspelas på Europeisk mark. Man måste också vara rätt så korkad om man tror att ryska ledarna inte begriper att det är USA, som har petrodollarn att försvara, som är deras största fiende.

Lilla Sveriges ÖB sa för lite sedan att vårt land mycket väl kan vara i krig inom fem år. Han såg lite stolt ut när han sa dessa ord. Så man kan undra vilket sjukhus han har frigång från? Ska vi skicka några JAS-plan och några ksp-grupper mot ett föremål som färdas i 27000 kilometer timmen och kan jämna ett område stort som Texas i en enda smäll? Om vår ÖB är så djävla dum så bör han bytas ut snarast!

2 kommentarer:

Berra sa...

Alla i toppen behöver bytas ut mot mer sunda personer med fötterna i den svenska myllan. Om vi ska överleva.

Ett effekt tips ska du få nu fast kanske lite olagligt. Smula ner frö från blomman kungsljus i bröd. Åk ut till risvasen. Smula ut brödet på vattnet. När fiskarna äter det blir dom förlamade en liten stund och flyter upp till ytan. Då kan du ta dom med håven. Skitenkenkelt. Nöden har ingen lag :)

Farfar sa...

Vi får helt enkelt självutsedda karriärister som ledare så länge som dagens globala idioti består. De som inte kan något men har talets gåva, väljer oftast att bli präster, politiker, eller byråkrater.

Kungsljus måste testas:)