Leta i den här bloggen

tisdag 26 juli 2016

Rysshatet sprids av västmedia

Överallt sprids rysshatet. Löpsedlar, tidningsartiklar, text-teve, teves nyhetsprogram, bloggar och man ju undra varför. Med de problem som mänskligheten står inför vore det inte bättre med lite samarbete? Här är en journalist som vågar prata öppnare än de flesta:

http://newsvoice.se/2014/10/08/erkand-tysk-journalist-avslojar-hur-vastmedia-styrs-av-underrattelsetjanster-och-finansintressen/

Men världens finansmaffia, som styrs via CFR (Council of Foreign Relations), vill införa sina globaliseringsplaner med Rysslands resurser införlivade under deras paraply och de som styr Ryssland vet detta. Nu står vi närmare ett kärnvapenkrig än någonsin, i alla fall enligt Paul Craig Roberts:

http://www.paulcraigroberts.org/2016/07/25/30-seconds-to-midnight/

...och visst fan har han rätt. Men om detta vill inte den vanlige idoltittaren veta ett enda skit! Man kan undra vilka som är mest korkade de styrande eller deras väljare?


3 kommentarer:

Berra sa...

Folket är som en skock får. Springer efter ledartackan och bräker och inte ett skit intresserade av verkligheten. Det viktigaste är bärsen och chipsen till helgen och hålla bilen blänkande samt gno på gräsmattorna så svetten stänker :)

Farfar sa...

Ha, ha du har helt rätt! Fast nu ska ju alla ha självgående robotklippare så nu kan de dricka ännu mer öl och putsa ännu mer på den kreditköpta bilen. Man skulle komma på nåt tillräckligt intelligensbefriat de kunde ägna sig åt för att fylla ut sin tid med.

Hur går fisket? Själv får jag bara sutare, rudor och mört i både nät och mjärdar för tillfället. Verkar som om gäddorna har gått ut på djupare/kallare vatten. Abborrarna vet i fan var dom tagit vägen. Jag tänkte lägga ut en långrev agnad med sil för att få lite ål. Men jag har inte fått tag i några sil heller. Upp och ned vända världen??

Berra sa...

Verkligen upp å ner med fisket och brunn har sinat. Tror det är något med jetströmmarna som ballat ur. Jag har börjat läsa på om poleshift. Tror det är något på g som mörkas. Magnetiska nordpolen flyttar sig fort nu mot Sibirien.. Skadar inte att hålla sig lite uppdaterad.

Jag är bekant med några polacker. Dom kokar skräpfisken och mal den i köttkvarn. Kryddar färsen med massor av rosmarin och peppar. Det blir skitgoa fiskbullar. Gös har jag fått i nät. En 10 st. Det är fin fisk. Väntar nu bara på att siken ska gå in i vår vik från storskagern.

Simma lugnt :)