Leta i den här bloggen

onsdag 13 april 2016

Spännande tider vi lever i

Washington har idag ett inlägg av Eric Zuesse där han skriver om hur USA inringat Ryssland och det kommande tredje världskriget. Ja vad har USA,s maktelit för val om de vill behålla sina positioner som världens överstepräster? Man kunde ju ha hoppats på det amerikanska folkets uppvaknade, men...

  http://www.washingtonsblog.com/2016/04/america-now-preparing-world-war-iii.html#more-55313

Men detta berör förstås inte vårt sovande folk, det är ju hockeyfinal på gång. Jag får ofta frågan om inte jag ska titta när alla andra tittar, men svaret blir alltid det samma: Jag ska titta när Wallenberg tittar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

NATO Aggression: Is There A Way Out?
http://journal-neo.org/2016/04/14/nato-aggression-is-there-a-way-out/

Farfar sa...

Tack för tipset, ska läsa så snart jag hinner.

Som jag har förstått situationen så står USA med ryggen mot väggen. Dess finanselit har backat in i en återvändsgränd där dollarns makt hotas från alla håll. Enda vägen framåt för dem är då att ta militär kontroll över världens kvarvarande oljetillgångar och skapa en ny valuta baserad på detta. Kina, Ryssland, Europa och USA vet alla detta och det nuvarande schackspelandet handlar om positioner. Ett mycket farligt spel pågår med världen som insats. Brics-länderna mot USA och dess Europeiska lydstater. Det mesta står att läsa i Wolfowitz-doctrinen. Putin varnade i sin årliga on-line frågestund USA, att USA inte ska tro de kan göra i Syrien som de gjorde i Libyien. Vi får se om våra svenska politiker har mod nog att neka världlandsavtalet med Nato?

Farfar sa...

Intressant sida du refererar till:)