Leta i den här bloggen

torsdag 15 oktober 2015

Flyktingar

Det är mycket skriverier i mutmedian om de stackars Syriska flyktingar som nu översvämmar Europa. Men inte i en enda tidning eller nyhetskanal kan man få information om orsaken  till att de flyr sitt hemland. Det enda man får höra om är att Assad är en tyrann som måste väck.

Men om nu det så "demokratiska" USA ska avgöra hur demokratiska valda ledare i andra länder är, varför är det så tyst om det ej valda Saudiska kungahuset som fortfarande har korsfästning av tonåringar som en normal bestraffningsmetod om de ifrågasätter det demokratiska kungahusets rätt att styra.

Assad är trots allt är vald av sitt folk och då borde det vara samma folk som avsätter honom. Syriens folk har ju haft Assad som president i många år utan att fly dess gränser. Men om ni vill höra sanningen så får ni nog läsa Wolfowitz-Doktrinen eller lyssna på vad Putin har att säga om amerikanska hjärnor:

https://www.youtube.com/watch?v=VbZDyr2LkdI

Eller lyssna på vad Wesley Clark sa:

https://www.youtube.com/watch?v=ojcoKnTGf4s
2 kommentarer:

Erik Rydström sa...

Inte nog med det, många av de som kommer är från Afghanistan och där har ju ett visst land härjat ett tag. Inte vidare mycket demokrati där inte.

Farfar sa...

Frågan är hur mycket demokrati vi själva har?