Leta i den här bloggen

fredag 18 september 2015

Hugo Salinas Price

Jag tänkte tipsa lite om vilka bloggar jag följer, utöver den lista som syns i kolumnen till höger på första sidan. En är då den som drivs av en av Mexico,s absolut "rikaste" människor, Hugo Salinas Price:

http://www.plata.com.mx/mplata/articulos/articles.asp

I mina ögon verkar han vara en högst trovärdig person trots sin, mätt i pengar, rikedom. Jag har inte den tid eller ork som jag önskar att jag hade haft, att skriva om den dagliga utvecklingen i vår så kallade ekonomi. Men jag tror att de sidor som visas i bloggen täcker det mesta av den dagliga utvecklingen i vår värld.

Jag ska lägga in några bloggar som täcker lite överlevnadsstrategier också. Själv har skaffat de flesta böcker som skrivits om ätliga vilda växter och deras tillagning och bevaring. Den äldsta är sedan 1917, vilket var ett krisens år i spåren av första världskriget.

Men det skulle inte behövts vara någon kris om våra fega politiker vågat svar upp mot penningmaffians representanter, CFR och liknande. Jag trodde i den naivitet jag befann mig i för några års sedan att folk skulle vakna och inse hur lurade de är. Men ack, ack, ack vad djupt rotad tron på våra pengar är.

I det spel om den makt som det innebär att kontrollera det som kallas pengar är även detta:

http://www.zerohedge.com/news/2015-09-18/russia-says-it-may-send-troops-combat-syria-worried-netanyahu-heads-moscow

Tänk att de som livnär sig på att skydda sitt folk måste umgås med sin påstådda fiende bakom ryggen på de utsett dem till att vara deras representanter. Det spel våra valda ledare bedriver kan inte visas upp i offentligheten, eftersom detta skulle inverka på deras tänkta ljusskygga karriär.

Inga kommentarer: