Leta i den här bloggen

måndag 13 april 2015

Världen styrs av 18 män

Världen styr av arton män, enligt detta inlägg av PublicAffaris och återgivet hos Zero Hedge. Bredvid en järnvägsstation i Schweiz åtnjuter till och med Åsanisse, vars stol han ärvt efter bland annat Per Jacobsson, en alldeles excellent middag, som en av de arton. Varannan månad försöker dessa personer få västvärldens ekonomier att expandera i all evighet. I anilinklädda stolar och med den finaste konjaken uppslagen, fortsätter trivseln efter middagen, med de egentliga diskussionerna.

Myndiga stämmor förklarar genom konjakdimmorna för varandra att, med lite krig mellan varven, så kan det nog gå.... Bara vi kan lägga beslag på Rysslands naturtillgångar så... Rysarna har mycket råvaror, det gäller bara att stoppa Putin, han är en lurig typ den där... Kina kan vi alltid ta hand om när vi väl har gjort av med Putin och hans lakejer...Med några våldtäkter och några miljarder på hemliga konton så...

http://www.zerohedge.com/news/2015-04-11/meet-secretive-group-runs-world

Man behöver hur som inte vara något geni för att konstatera att de inte gjort något bra jobb under de åttio år de styrt vår skuldmättade värld. Skott sig själva, ja, men vad lämnar de till sina barn? Men vem har vi att skylla? Genom vår egen girighet har denna inrättning kommit på plats. Vi väljer att inte se genom demokratins dimma på grund av de valdas fagra löften om högre pensioner, mer i plånboken, fler daghem... Med löften om mer och mer av allting, som vi trånar efter, väljer vi att blunda för orimligheterna.

Inga kommentarer: