Leta i den här bloggen

tisdag 3 mars 2015

Elva anledningar till krig

Jag läste en artikel till varför USA skulle starta det tredje världskriget, då givetvis mot ryssland och Iran. Jag har efter bästa förmåga översatt här nedan. det är inte ordagrant men får duga. Efter de tio punkterna har jag lagt till en elfte anledning till varför det tredje världskriget kanske startar i alla fall.


1. Krig kommer att motivera till att fortsätta ge ut pengar som skuld under hela kriget.

2. Den kommande dollarkollapsen kan inför gemene man skyllas på Ryssland och Kina.

3. FED och den globala centralbankskartellen har totalförstört hela västvärldens ekonomier, genom skuldemissioner, fritt skapande av pengar och derivat. Ett krig skulle tillåta skulderna att överföras till de fientliga nationerna för offentlig konsumtion. ( Jag begriper inte vad författaren avser med denna med detta?)

4.  Ett krig med Ryssland skulle tillåta USA att återta den totala kontrollen över EU och de Europeiska nationer som idag vacklar i sitt stöd för USA. Italien, Tyskland, Frankrike, Irland, Ungern med flera.

5.  Ett krig skulle kväsa de upproriska rörelserna som bubblar i flera EU länder mot den gemensamma valutan.

6.  Ett krig skulle ge den maffia som styr USA en anledning till censurera internet.

7. Ett krig mot Ryssland och Iran skulle slå ut konkurrensen om den Europeiska marknaden för olja och gas från Persiska viken, samt ge USA möjligheten till att styra mellanösterns oljeproduktion och behålla petrodollarn i många år till. 

8.  Likt i de föregående världskrigen, skulle den Amerikanska regeringen kunna förbjuda inhemska oppositionella politiska rörelser och motståndare och bara släppa fram godkända och kontrollerade oppositionspolitiker från de båda stora partierna.

9. Ett framgångsrikt krig mot Ryssland och Kina skulle fördröja Kinas globala maktövertagande med flera år.

10. Under en krigstida situation alltid komma undan med attacker på mänskliga rättigheter, förverkande av rikedom, konfiskeringar och bslagtagning till en grad som aldrig är möjlig under fredliga förhållanden. 

Men sedan finns det en anledning till: 

11. ATT ETT INTRÄNGT OCH FRÅN ALLA HÅLL HOTAT RYSSLAND ANFALLER FÖRST !!!
 

3 kommentarer:

Kjell Holmsten sa...

Jag ser en anledning till och en mycket viktig anledning för petrodollarn funktion och framtid - Nämligen Banker, Krigsindustri och Kemi/medicin gör stora, rejält stora miljardvinster på krig. Så har det varit i alla krig, företag gör supervinster och människor lider och får betala med sina liv. Banksters lobbar och arbetar efter devisen "förstör - och bygg nytt"! Sen spelar det ingen roll vad valutan heter.

Kjell Holmsten sa...

Och 12! Att Bankeliten och Krigsindustri eliten förstör med demokrati och vill bygga nytt med diktatur. Således helt enkelt bara profit!

Farfar sa...

Krig är mycket lönsamt för penningeliten så länge det inte sker på deras hemmaplan.