Leta i den här bloggen

onsdag 4 mars 2015

Dubbelspel

Nu springer USA tydligen bakom ryggen på sina egna "puppetstats". Jag kommer inte på nåt bra Svenskt ord, utom möjligen marionettstater?

http://sputniknews.com/europe/20150304/1019040184.html

Tänka sig att det land som utgivet sig till att vara ett föredöme för alla andra angående rättvisa, medmänsklighet, givmildhet, kärlek, har fallit så djupt. Frasen "I love you" är troligen den vanligaste frasen i de flesta Hollywood-filmer. Men verkligheten lyser med sin frånvaro.

USA som var det land vi alla såg upp till i över femtio år. Ja, ja Vietnam kom emellan. Men de bodde så långt borta så där spelade det väl ingen roll om några strök med. Kommunister är ju farliga har vi ju alla fått oss inmatat.Sen kom ju Saddam och han var ju farlig, i alla fall för petrodollarn. Sen har vi ju Afghanistan med alla sina rebeller och självmordsbombare och de var ju farliga, i alla fall för de lättlurade amerikanarna. Sen har vi Syrierna som är väldigt farliga, sen har vi alla muslimer, som även de är väldigt farliga. Sen har vi Kineserna som inte ens NSA visste att de var farliga. Sen har vi då Ryssarna som är de farligaste av dem alla.

Det är inte lätt att vara amerikan. Eller Europé. Att bli matad med så mycket skit och att ha blivit matad med allt skit sedan barnsben. Såsom att "making a buck" står överst. Denna fras har sedan blivit även vår Europeiska motto. Egoismen ska hyllas enligt alla våra största partier. Vi blir kort sagt matade med en massa dynga av dem som kallar sig vår oberoende media. Men synad i sömmarna är vår media så styrd att en myrstack är rena rama hippiegänget vid en jämförelse.

Inga kommentarer: