Leta i den här bloggen

söndag 15 februari 2015

SVT,s Agenda

I kväll fortsätter den så kallade neutrala Svenska statliga televisionen att sprida sina lögner via sin redaktion av USA styrda medlemmar. Putin hotar tydligen  fortfarande sin Rysslands omvärld och då i synnerhet Ukraina, enligt Agendas redaktion. Borta och glömt är USA,s roll i det pågående dramat. Victoria Nulands samtal med USA,s ambassadör i Ukraina

https://www.youtube.com/watch?v=mBAB_unT2kM

likaså. De fem miljarder dollar USA spenderade på att störta Ukrainas legitimt valde president  Vicktor Yanukovych under den oranga revolutionen är det också tyst om.

Våra fega svenska politiker fortsätter att slicka Obombas röv genom att bistå till att sprida USA,s lögner. Givetvis ska Carl Bildt närvara i programmet. Givetvis uttalande sig om hur farlig Putin är både för sin omvärld och Rysslands medborgare. Om nu Putin skulle få för sig att invadera Ukraina så skulle striderna vara över på eftermiddagen samma dag de startat.

Jag tänker inte ens titta, för om jag så gjorde skulle jag troligen explodera.

Tillägg: Jag glömde skriva om att, vad Carl Bildt har i programmet att göra över huvud taget? Det vore väl bättre om den nuvarande Svenska utrikesministern visade upp sig i sin Rysslands kritik.


Inga kommentarer: