Leta i den här bloggen

onsdag 11 februari 2015

Pengar pengar

Problemen med vårt skuldbaserade penningsystem växer exponentiellt. Men även informationen kring detta orimliga system sprider sig. Politikerna och ekonomerna, öh...de som vet, gör allt för att förtiga och dölja hur systemet fungerar. Penningmaffians styrelse ser till att krigstrummorna dunkar alltmer i öster. Allt i hopp om att kunna dra igång ett storkrig med Ryssland för att dölja insikten för vanliga pensionssparare och skattebetalare i det förslavningssystem de har skapat. Putins Ryssland har, som tur är, hittills inte svarat på provokationerna.

Men båda sidor vet att, i stort sett alla, västvärldens ekonomier står på randen till kollaps under sin egen skuldbörda. Vi har levt på våra barns resurser ända sedan sjuttiotalet. Detta kommer till sitt slut den dag då en idag ännu ej identifierad katastrof inträffar. Vi har kommer närmare och närmare detta oundvikliga ögonblick ända sedan nuvarande penningteori togs i bruk. Men det roligt att se att vetskapen om det orimliga med den för evigt växande skuld och räntespiralen sprider sig utanför maffians styrelserum.

Vetskapen om penningsystemets orimligheter sprider sig nu genom det medium som samtidigt möjliggjort digitaliseringen av våra pengar. Detta har gjort den digitala handeln med våra bytesmedel till världens största handelsvara. Pengar färdas på några få millisekunder sekundsnabbt runt planeten utan att visa pass. Riksbankpengarna som gör att banker kan betala sina skulder behövs inte längre, säger de insatta. Man blir så trött.

Jag säger att jag aldrig tittar på teve men jag rekommenderar numera visst det ena programmet efter det andra. Men jag tycker det ljusnar lite vid horisonten och att kunskapen om politikernas och ekonomernas brottsliga värld sprider sig.

http://www.ur.se/Produkter/184606-Varlden-Pengar-pengar-pengar

Sprid gärna via Facebook och allt vad heter:)

Inga kommentarer: