Leta i den här bloggen

söndag 31 augusti 2014

Terroristerna i Ukraina

Så har vi då Östra Ukrainas terrorister på bild.

http://vineyardsaker.blogspot.se/2014/08/watershed-press-conference-by-top.html

Dessa människor som Carl Bildt,s och Fredrik Reinfeldt,s framställer som värsta sortens mördare. De för väst-världen så farliga despoterna. De som hotar att utplåna USA. Ja, ni kan ju se själva vilka dessa människor är. I mina ögon är de vanliga familjefäder som försvarar de sina och  det samhälle de under generationer byggt upp. De vill inte vara slavar under den tillväxt-maffia vi i väst är förda bakom ljuset av.  Varför ska då någon från andra sidan Atlanten tvinga dem därtill?

Men makten hägrar. Makt över hela världen. Makt över penningen. Makt över liv och död. Makt att göra sig en förmögenhet på krig i Europa. Ukraina utgör just nu denna tillväxt-maffia,s krav på en för evigt ökande resursbas för att hålla igång sitt sinnessjuka penningsystem. De besuttna vill behålla det de kallar pengar. De vill fortsätta att kalla sig rika trots att alla de resurser de baserar sin rikedom på har "peakat". I stället för att erkänna detta och ställa om vår värld till något bättre och mer rättvist, ska de nu försöka införa någon sorts feodalsamhälle. Genom att kontrollera världens kvarvarande fossila energitillgångarna ska deras makt bevaras. Vi, som för närvarande räknar oss till den rika världens nuvarande medelklass, ska förpassas till den del av samhället som ska serva den procent som fattar beslut i vår skenbara demokratins namn.

Vår egen regering vetknappast till sig i sin iver att snarast bevilja Nato en tillfällig flygbas och depå för krigföring  mot en av Nato icke namngiven fiende (Ryssland). Prata om att spela med framtida generationers rätt till existens. Men dessa valbara psykopater tänker väl inte så. De tänker att bara vårt samhälle varar deras tid, så va fan kvittar inte framtida generationer.

Inga kommentarer: