Leta i den här bloggen

fredag 29 augusti 2014

Sluta rösta

...och så var det det här med våra ledares förståelse över vad de styr över:

https://www.youtube.com/watch?v=2vPphWJmBsE#t=44

Öhhh????

Tillägg: Intervjuare är Carl Norberg

2 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen någon som talar väsentligheter!Har i min omgivning bland vänner och bekanta ofta framfört åsikten att INTE rösta som enda sätt att kunna påverka politiska systemet.Svaret man oftast får är att "om jag inte röstar vinner ju dom andra". VILKA ANDRA? Man förstår inte att det politiska systemet är helgarderat,oberoende vilket parti(block) som vinner kommer politiken att förbli den samma.Politikerna jobbar bara som marionetter åt DE som verkligen styr agendan.Genom att SLUTA RÖSTA kan vi börja slå i en kil.

Farfar sa...

Tack för skrytet!

Av våra svenska politiker är det bara Reinfeldt, Sjöstedt och Fridolin som verkligen vet hur vårt ekonomiska system fungerar. Rövslickare Reinfeldt räknar kallt med att bli uppflyttad i den hierarki som idag styr världen. Sjöstedt vet hur ekonomin fungerar, tror jag. Men vågar inget säga. Fridolin är den ende som säger sig vilja införa förändringar.

Det enda våra svenska politiker vågar diskutera är hur många timmar våra ungar ska gå i skolan! Precis som om det är det enda problemet mänskligheten står inför!

Sprid filmen till så många du kan, det gör jag.