Leta i den här bloggen

fredag 1 augusti 2014

Det vita dårhuset (Vita Huset)

Man önskar sig kunna sprida det som håller på att ske i vår värld, men....Chris Martenson verkar i alla fall vara vaken? Han skrev lite på Zero Hedge igår om vad USA,s styrande dårar försöker åstadkomma:

 http://www.zerohedge.com/news/2014-07-31/wests-reckless-rush-towards-war-russia

Man har ju läst om USA,s planer till och från under ett par års tid nu, så till slut tänker man att det bara tillhör spelet mellan stormakterna? Men när rena lögner cirkulerar, civila flyg skjuts ned för att ytterligare för att nedsvärta Ryssland, NATO-truppsammandragningar i Polen och även vår lyd-media försöker piska upp den hätskaste stämningen mot Europas enda större framtida energileverantör, så kan man börja undra vad som är på gång?

Jag följer Paul Craig Roberts blogg, det var där jag såg länken till Chris Martenson. För ni vet väl vem Chris Martenson är? Han har skrivit om peakoil i flera år, dock aldrig skrivit om politik förut. PCR har däremot skrivit om Washingtons planer i flera år, men man har ju halvomhalvt undrat vad den där PCR är för en gök? Men den mannen verkar ha en politisk klarsyn alldeles utöver det vanliga.

Ja, ja jag försöker bara sprida lite av det jag hittar och hoppas kunna bistå med något i alla fall???

Inga kommentarer: