Leta i den här bloggen

torsdag 14 februari 2013

Landsfaderns herre

Det blev fel internetadress på inlägget så vi försöker igen: 


 Landsfaderns herre var på Svt,s Agenda i går kväll. Han hade kommit tillbaka från Davos där han träffat sina herrar. Ja, inte de största herrarna, men landsfaders herre tillhör den lite lägre rangen, som måste lyda och komma till Davos för att låta sig informeras om vad skuldsättningssytemets mästerstrateger och ägare har bestämt.

Att systemet befinner sig i ett allvarligt och känsligt läge visste jag, men nu börjar det tydligen osa katt ordentligt, eftersom han som ska verka men inte synas, framträder i svensk television. Utan landsfadern, till på köpet. Lärt av sin idol Monti kanske?

Han sa att krisen kommer att bli svår och allvarlig och nu ska vi som i hans ögon, sitter på det vi tänker med, informeras och förbereda oss på att få gå från hus och hem. Framtidstron och därmed villigheten till ny skuldsättning ska utraderas och penningbrist skapas och därmed ska den svenska delen av finanskrisen inledas. Det är nämligen inte lätt att skapa skulder i en värld vars energitillgångar krymper.

Om ni orkar så: http://www.youtube.com/watch?v=RDUIwQQTHGE

2 kommentarer:

Peter Madison sa...

Hej, vet du vad som hänt med Lincoln?

Farfar sa...

Nej. Jag har försökte logga in här om dagen, men mitt lösenord var inte giltigt?

Han skrev för ett tag sedan att han skulle sluta skriva på sin blogg, men inte att han skulle stänga ned den helt.