Leta i den här bloggen

tisdag 28 november 2023

1.126.652

 1.126.652. 

Så många ukrainska soldater hade tills igår dött i krigandet mot Ryssland. Va, vad fan svamlar jag om? Hela det svenska mutade nyhetsetablissemanget säger ju att det är Ryssarna som förlorar? De ryska soldaterna deserterar, blir ihjälskjutna i massor, bombar sjukhus, äter ukrainska barn, bombar civila, samtidigt som de givetvis förlorar i själva krigandet. 

Jaha, vad är då sant? En av de största UKRAINSKA nyhetskanalerna sände igår denna rapport. Inte ens de ukrainska nyhetskanalerna ställer längre upp på dödandet. För det är ju så, om inte väst, med Boris Johnson i spetsen, förbjudit Ukraina att fredsförhandla i mars 2022, så hade kriget varit slut för länge sen. Den utmärkta kanalen Borzzikman rapporterar:

https://www.blogger.com/blog/post/edit/6288947277070582732/4754674674406781664

Om man inte vill en massa otäcka bild så kan man spola fram till 3:28 i filmen.

Att Zelensky blev förbannad är väl bara förnamnet och filmen drogs snabbt bort ur nyhetsflödet. Journalisten fick be om ursäkt och skyllde på ett tekniskt missöde. Här i våra förljugna sändningar har givetvis inget skrivits om detta.

Men varför ljugs det så kan man undra. Jo det beror på att om det skrevs att Ukraina förlorar i krigandet så skulle det vara omöjligt att lura in diverse äventyrslystna idioter till att bli legosoldater i Ukrainas armé. De flesta verkar komma från Polen, men även England och USA.




 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Off topic.

The Great Taking - Documentary

https://www.youtube.com/watch?v=dk3AVceraTI


https://tube.solari.com/videos/all-cause-mortality-during-covid-19-no-plague-and-a-likely-signature-of-mass-homicide-by-governmentresponse/

Farfar sa...

John Titus är en av mina favoriter. Vilken klarsyn!