Leta i den här bloggen

torsdag 27 januari 2022

Nedstängningen av vårt samhälle pågår för fullt

Flera länder i Europa, med Tyskland i spetsen, lägger nu ned kärnkraften. Vi ska gå över till så kallad grön energi, säger de styrande, trots att de i flera beställda interna utredningar vet att denna så kallade gröna energi inte på långa vägar kommer att räcka till för upprätthålla den värld dess medborgare är vana vid. 

Varför då kan man undra? Det finns ingen annan förklaring än att World Economic Forum  (WEF) med Claus Schwabb (hans morsa hette Rothschild) i spetsen, sedan länge insett att den olja som gjort detta samhället möjligt, har passerat sin produktionstopp. De vet att detta samhället kommer att kollapsa, eftersom skuldsättningen (den räntebärande kredit-tillväxten) inte kan fortsätta utan ökande energitillgångar. 

Kärnkraften, som kommer att sprida radioaktiva gifter i tusentals år om den inte läggs ned under ordnade former, vill de därför lägga ned nu, före det stora kaoset börjar. Sedan blir det omöjligt att göra detta under ordnade former. 

Eliten har tänkt sig att införa en ny valuta totalt reglerad av centralbankerna där var och en får ett personligt konto, efter det stora kaosets slut. De hoppas på ett lyckligt slut vilket de har förberett sig inför. Bankoktrojer kommer att dras in och bankerna blir överflödiga och nedlagda. Deras sista uppgift blir att kräva in lån som blivit omöjliga att betala då räntan höjts till skyarna. Folk blir på många ställen utkörda på gatan, vilket inte kan ske utan protester. 

Vaccinpassen är bara början, inopererade chip följer som om inte våra lättspårade telefoner skulle vara nog. Obetalbara skulder kommer att göra befolkningarna utfattiga, (men vi ska vara lyckliga ändå på något vis) som Schwabb sa i sitt tal i höstas. För att skynda på processen vägrar den tyska regeringen godkänna Nord Stream 2, trots att Tyskland är både operatör och beställare av ledningen och inte Ryssland.

Oroligheter med gatuvåld kommer att eskalera i Europa tills den dag då centralbankspengarna införs och folket börjar återfå förtroendet för samhället igen och eliten har tagit makten. Den billigaste formen av energi har då införts genom slaveri av befolkningarna och vi har förflyttat oss tillbaka till tiden efter romarrikets kollaps. 

Jag kan inte någon annan förklaring till den energipolitik som förs än den ovan, men rätta mig gärna om jag tänkt fel. Kom bara inte med några elfordonsteorier, vindkraft, biobränsle och annat flum.


1 kommentar:

Anonym sa...

Jag vet inte vad man ska säga.

SYNTHETIC FERTILIZERS OF NITROGEN (N)
The
hydrogen source for the process is natural gas, a non-renewable resource that
currently accounts for 80 to 90 percent of the cost of fertilizer production. In
the conventional system, our very ability to feed ourselves is dependent upon a
non-renewable fossil fuel.
Källa.
https://www.researchgate.net/publication/283500340_Synthetic_Fertilizers_Role_and_Hazards

Farmers are reducing how much food they produce due to surging fertilizer prices
https://foodcollapse.com/2022-01-22-farmers-reducing-food-production-surging-fertilizer-prices.html

När kollapsen kommer? någonting i den här stilen?
https://www.lewrockwell.com/2012/03/david-franke/societys-five-stages-of-economiccollapse/

https://www.survivalsullivan.com/life-will-like-economic-collapse/