Leta i den här bloggen

tisdag 5 juli 2022

Kväve-uppror i Holland

 Det pågår, med all rätt, upplopp i Holland över deras regerings beslut att tvinga sina bönder dra ned på utsläppen av kväve från sin verksamhet. Kväve har därmed blivit indraget i de "klimatfarliga" gasernas sfär. Luften vi andas består till fyra femtedelar av kväve, har jag för mig, men jag har aldrig läst att kväve skulle påverka någon del av vårt klimat. Vi andas således in stora mängder kväve utan att vi påverkas. 

Fler och fler av Europas medborgare frågar sig varför våra myndigheter så samstämmigt agerar som de gör. Inte i något västland rapporter media om de holländska böndernas protester. Den så kallade fria median som historiskt haft ett öga på våra makthavare, har förvandlats till en enda korrupt propaganda-maskin. Om det är statlig och privat ägd media verkar inte spela någon som helst roll. Det enda land idag, som verkar ha en något så när fri press, är Ryssland. Jag hörde talas om detta av Gonzalo Lira här:

https://www.youtube.com/watch?v=m2HYnbs02Vs

Men även RT skriver om detta, jag har dock inte RT i denna dator eftersom denna sida är utsatt för sanktioner av ondskans makter.





3 kommentarer:

Farfar sa...

Nästa nivå:
https://www.zerohedge.com/commodities/dutch-farmers-block-food-distribution-centers-bust-undercover-cops-during-protest

Anonym sa...

Klaus Schwab’s WEF “School for Covid Dictators”, a Plan for the “Great Reset”

https://www.globalresearch.ca/klaus-schwabs-wefs-school-for-covid-dictators-a-plan-for-the-great-reset/5764929

Gonzalo Lira: American Power Has Collapsed, It’s Pulling Down the Rest of the World With It
https://geopoliticsandempire.com/2022/07/16/gonzalo-lira-american-power-has-collapsed-pulling-down-rest-of-world-with-it/

Anonym sa...

Switzerland are protesting, loving their wanted posters

https://twitter.com/SimonBi34605724/status/1547719159009538048