Leta i den här bloggen

tisdag 17 maj 2022

Ukrainska laboratorium

Ryssland har ju hittat en mycket tvivelaktiga bio-laboratorium i  Ukraina. Victoria Nuland var ju för en tid sedan inkallad till ett senatsförhör angående dessa laboratorium och dess verksamhet. All amerikansk inblandning förnekades av henne och hela affären avskrevs givetvis på mindre än en minut av domarna. Men ryssarna ger sig inte så lätt och Putin är advokat till yrket, så nu framlägger de bevis för vilka oegentligheter som pågick bakom dessa giftfabrikers dörrar:

https://www.youtube.com/watch?v=ClocWTBIEp8

Jag snubblade bara över detta helt apropå, så jag har inte hunnit sätta mig in i det så mycket, men det kommer att skrivas om detta framöver. I alla fall i den alternativa median. Ska bli intressant att se vad Chris Martenson har att säga om det hela.   


3 kommentarer:

Anonym sa...

Russia Moves To Withdraw From WTO, WHO

https://greatgameindia.com/russia-withdraw-wto-who/

Anonym sa...

Global Capitalism Has Become Dependent on War-Making to Sustain Itself

https://truthout.org/articles/global-capitalism-has-become-dependent-on-war-making-to-sustain-itself/

Farfar sa...

Jag håller med dig i princip, men det är inte lätt att föra ett modernt krig utan olja, vilket nu visar sig i Ukraina. Ryssarna har bombat sönder oljecisterner och järnvägslinjer till hela västra delen av landet. I östra Ukraina verkar inte Zelensky och Co. ha så många polare.