Leta i den här bloggen

onsdag 11 maj 2022

Demokrati på politikernas villkor

Ingår banker i den demokrati staten säger sig företräda? Banker skapar pengar genom att låtsas låna ut pengar till folket, men dessa pengar är i själva verket bankernas skuldsedlar på pengar som låntagaren tvingas betala till banken plus en ränta. Detta system växer med ränta på ränta, således exponentiellt likt ett pyramidspel. ett sådant system leder till att antingen  skuldtagarna eller resurserna tar slut i vår ändliga värld. Detta leder då till krig om de sista  resurserna, eftersom de som äger skulderna vill fortsätta vara rika och tvingar sina skuldslavar till att jaga nya resurser. Där är världen idag. England, eller som de vill kalla sitt forna imperium "Great Britain" har slut på i stort sett alla resurser och är idag de största krigsivrarna. Deras sinnessjuka utrikesminister hotade Ryssland med kärnvapen häromdagen, enligt en artikel vidareförmedlad av Global Politiks:

https://www.globalpolitics.se/ukraina-storbritannien-hotar-ryssland-med-karnvapen-vedergallning/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ukraina-storbritannien-hotar-ryssland-med-karnvapen-vedergallning

Är kärringfan riktigt frisk, eller? Att inte hennes chef är riktigt som alla andra det har väl de flesta förstått vid det här laget, men inte ens han har hotat ryssarna med atombomber. Det skulle troligen räcka med en enda Sarmat för att The Great Britain skulle förvandlas till en grop befinnande sig under havets yta. Men det är en stor skillnad på vad jag skriver och vad en utrikesminister från en, visserligen minial, kärnvapennation vräker ur sig. Hon borde gå en kurs i diplomati. Konstigt nog verkar det ha gått inflation i kvinnor inom EU,s utrikespolitik. Se bara på dåren som säger sig företräda Tyskland, Annalena Baerbock.

Här i vårt lilla land har idag Maggan tagit emot Boris Johnson med öppna famnen. Han lovar att skydda oss från den lede ryssen med alla fingrar korsade bakom ryggen. Att de bara kommer sig för att behandla sina väljare så förnedrande. Ja, jag hittar inget annat ord. Men vare sig Johnson eller Maggan har kommit på plats genom direkta val, de har blivit utsedda av sina mutade (bank-)parti-elit. 

Nu är väl helt klart att Sverige på väg att anslutas till förbrytarorganisationen Nato och ett formellt medlemskap kan säkerligen väntas i år, troligen redan i sommar. Efter det är Sverige ett mycket lämpligt utplaceringsområde för amerikanska kortdistansmissiler och således ett bombmål för ryska kärnvapen. Ovanpå det har Natoländerna lovat att anslå två procent av sina budgetar till nyinköp av vapen, ja från vem?

Hur budgetarna i Natos eller för den delen EUs länder ska kunna upprätthållas utan tillgång till rysk energi förtäljes ej. 



3 kommentarer:

Anonym sa...

WHY THE WEST IS KILLING ITSELF WITH ALEX CHRISTOFOROU FROM THE DURAN.COM

https://odysee.com/@cryptorich:e/WHY-IS-THE-WEST-KILLING-ITSELF-WITH-ALEX-C:c

Anonym sa...

Scott Ritter; Ukraine, Finland and Nato, a Warning to the People of Finland

https://www.youtube.com/watch?v=ciUNBIKNxMw&t=5s


German industry warns economic disaster if deindustrialisation continues

https://theduran.com/german-industry-warns-economic-disaster-if-deindustrialisation-continues/

Farfar sa...

Det blir definitivt en spännande höst.