Leta i den här bloggen

lördag 14 maj 2022

Azovbataljonen och USA

 Global Politiks har idag lagt upp en mycket sevärd video (om ni nu råkat missa det):

https://www.globalpolitics.se/nygamla-uppgifter-usa-finansierar-nynazistiska-azovbataljonen-i-ukraina/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=nygamla-uppgifter-usa-finansierar-nynazistiska-azovbataljonen-i-ukraina

... att USA ända sedan 2015 (cirka) har finansierat Azovbataljonens nazister med pengar, träning, vapen och moraliskt stöd. Det är samma saga varenda gång, så fort USA och och Lill-Britain är iblandat i krigandet här på planeten, det vill säga de flesta krigen. Lögner, lögner och åter lögner och våra mutade politiker förmedlar skiten till sina väljare som om det vore sant och de korkade väljarna går på det varje gång. Det är rent otroligt hur dumma folk är. De är till och med dummare än man ens kan föreställa sig. Men det är väl därför det bara krävs att man uppnått en viss ålder för att få rösta? Ett enkelt nutids-test skulle sortera bort de allra värsta fallen, men hela spelet är till för manipulera och styra de dummaste. De smarta har insett detta, så de röstar inte. Men de smarta är så få att deras röster inte spelar någon roll. 

Gonzalo Lira har lagt upp ett antal sevärda snuttar på Youtube om bland annat att Lloyd Austin,s kräver eldupphör i Ukraina. 

LOL

Inga kommentarer: