Leta i den här bloggen

tisdag 21 december 2021

Rysslands ultimatum mot USA

 Ryssland ställer nu ultimatum på USA och NATO! Detta nämns förstås knappt i vår ljugmedia och om så skulle hända så låter det som om de ryska kraven inte är något att bry sig om, eller att i alla fall är förhandlingsbara och kan förhalas av USA. Diverse småländer skriker i högan sky, precis som om de skulle vara en förhandlingspartner, däribland Sverige med mutkolven Hultkvist i spetsen. 

The Saker har gjort en mycket bra analys av läget här: 

https://thesaker.is/russias-ultimatum-to-the-west/

...en uppdatering här:

https://thesaker.is/quick-update-on-the-russian-ultimatum/

...och fått hjälp av Andrei Martyranov här: 

https://thesaker.is/andrei-martyanov-the-timing-of-russias-ultimatum-to-nato/

Ryssland har nu dragit ett rött streck i marken framför det anglosaxiska ljug-imperiets fötter. Tillbaka till de gränser vi kom överens om 1997. Inga tunga vapen, inga utbildningar, inga avskjutningsramper till de länder som beviljats inträde i Nato efter detta år och inga nya medlemmar, vare sig passiva eller aktiva. Ett starkt Ryssland har valt det bästa tänkbara tillfället att ställa ultimatum mot ett korrumperat och utarmat USA och vad är Nato utan USA? Kina stöttar Ryssland fullt ut och Ryssland verkar byta militära hemligheter rakt av med Kina som blir första land att få leverans av luftförsvarssystemet S-500.

Dollarns värde baseras idag helt på USA,s förmåga att ge trovärdiga militära hot. Nu har Ryssland dragit ned byxorna på USA genom att offentliggöra sitt ultimatum. Ska USA böja sig och stå där ned byxorna nere, det är den stora frågan mitt i energibristens dagar.





Inga kommentarer: