Leta i den här bloggen

måndag 20 september 2021

Covid-19 är det största bedrägerit i världshistorien

Englands gaspriser har tredubblats på några få månader. Enligt Englands myndigheter beror detta på att det blåst ovanligt lite i år och på att vädret har varit ovanligt kallt i år!!!! Var fan tog då den globala uppvärmningen vägen?? Vår lilla planet är ju på väg att bli överhettad och vi är på väg mot en stor klimatkatastrof är ju ljugmedias dagliga agenda. Stämmer inte detta då? Ja vad gäller gaspriserna så står det här och nej, England köper inte gas av Ryssland, de har egen i Nordsjön:

https://sputniknews.com/20210920/britain-considers-offering-loans-to-energy-firms-amid-dramatic-hike-in-gas-prices---report-1089225796.html

Jag är ingen rasist men det finns ett folkslag på denna planet som tror sig stå över alla andra. Jag läser och förstår deras språk lite bristfälligt, ungefär så som en stockholmare förstår en infödd smålänning. Detta folk har med våld, sina valutor och rent bedrägeri mer eller mindre regerat världen ända sedan 1805. Jag pratar givetvis om de engelskspråkiga länderna. Men deras välde har nu kommit till sitt slut till en kostnad av en förstörd planet Det sista desperata försöket till totalt världsherravälde är farsen med Covid-19, vilken nu allt fler genomskådar: 

https://www.bitchute.com/video/RusqcCL4STEM/



3 kommentarer:

Anonym sa...

CATHERINE AUSTIN FITTS UNRAVELS THE REASON FOR THE COVID AGENDA

https://rumble.com/vn2jhp-catherine-austin-fitts-unravels-the-reason-for-the-covid-agenda.html

Farfar sa...

Bra snokat!
Jag brukar lyssna på hennes utsagor och läsa hennes blogg. Den finns i marginalen, men den vägrar uppdatera sig???

Det hon säger verkar hur som både troligt och logiskt. Eliten vet även om den kommande energibristen. De har nu förberett sig genom att köpa upp markområden och andra naturresurser. Nästa steg är att samla på sig privata arméer före samhället kollapsar.

Farfar sa...

Här är mer om Covid-hittepåsjukan:

https://swebbtv.se/w/ucy4PRJiqANi8qProCqq9G