Leta i den här bloggen

onsdag 21 april 2021

Nya provokationer

Det land som utsett sig själv till planetens mest oumbärliga, fredsälskande, rättvisaste, högst levnadsstandard, mm, mm... har just skrivit på ett nytt stödpaket med nya vapen till Ukraina. https://www.zerohedge.com/geopolitical/senate-committee-passes-bill-ramp-lethal-aid-ukraine Men givetvis är det Ryssland som är den provokativa parten, enl. SVT och hela västvärldens media. Vi blir dagligen matade med lögner av all vår media, både statlig och privat, vilket inte är bättre än den centralstyrda och statscenurerade media som fanns i Tyskland före det andra världskriget. Putin har nu dragit de gränser som gäller, om dessa överskrids blir det WW3. Om Ukraina eller Georgien beviljas medlemskap i NATO, eller om USA iscensätter ett kuppförsök i Ryssland så smäller det. USA och dess allierade har, som jag skrev för lite sen, redan fått dårarna i Ukraina att förklara krig mot den nuvarande ryska adiminstrationen, så är WW3 ett faktum: https://sputniknews.com/russia/202104211082692692-red-lines-coup-attempts-coexistence-key-takeaways-from-putins-address-to-the-federal-assembly/ Här är NATO-ivrarna, med moderaterna i spetsen, igång för fullt. Hittills är det väl jämt skägg i riksdagen, men ND verkar vilja ansluta sig till den sida som vill göra Sverige till ett bombmål för Ryska vätebomber. Ja, de flesta lär väl träffa Stockholm och den platsen kan resten av landets befolkning mer än väl undvara. Vi får bar hoppas att landets elit är på plats den dagen. Nästan något att se fram emot?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Neil Howe

https://youtu.be/8Yfb2zQjKWE

Anonym sa...

The West Goes Insane Over Ukraine

https://renegadeinc.com/the-west-goes-insane-over-ukraine/

Farfar sa...

Ja, det finns någon som vill skapa samma kaos i Ryssland som i Ukraina, Syrien, Libyen, Irak, Yemen, Libanon. Jag undrar vem det kan vara?

Anonym sa...

Senator Richard Black on Deep State, American Corruption - Herland Report with Hanne Nabintu Herland

https://www.youtube.com/watch?v=xxUbJzwl7ZI&list=PLlrCpcbN8MxjcppbagnHfPKx8RwgEHbX4&t=20s

Farfar sa...

Tack för tipsen:)

Jag glömmer ofta bort The Herland Report, tyvärr, för hon har en enastående förmåga att få med högt uppsatta människor till sina intervjuer. Själv lyssnar jag, då det gäller världspolitik, krig och elände, mest till The Saker och Alexander Mercouris, vilka har det visat sig, ofta kommer rätt så närma sanningen. De kör inte så mycket med intervjuer utan analyserar oftast situationen egenhändigt. Givetvis läser jag många böcker också. Den person, vad jag tycker, som har analyserat människans girighet, egoism, makthunger bäst är Vilhelm Moberg. Han skrev det fattiaga folkets historia under 60 år. Mobergs "Min svenska historia berättad för folket" är något alldeles extra. Tyvärr dog han då han höll på med den, så bara två delar blev färdiga.